Om slanke-selvbedrag

Da jeg var helt ung, vejede jeg 49 kilo. Og tænkte rigtigt meget over det der med vægten: sagde altid nej til mere kage og holdt igen med mad.
Havde hele tiden sådan en frygt for ikke at være pæn eller tynd nok.
Da jeg var 22, og mødte Ninjaman, fik han mig til at slappe af med det der vægt-noia, og nyde en masse mere.
For han var (og er) helt enorm lækker og sød, og VILLE mig rigtigt gerne – blev bare begejstret da min nyfundne livsglæde (samt chokolade og øl) resulterede i mere røv og babser.
Jeg blev 8-10 kilo tungere, men følte mig glad og lækker.
Så gik der nogle år, og jeg blev gravid – og tog yderligere ti kilo på.
Som stadig sidder der – og altså ikke er helt så klædelige…

Mit problem er nu det omvendte: Ninjaman har fået mig så grundigt overbevist om at jeg er lækker, at jeg bilder mig selv lidt ind, at det der med 10 kilo for meget, er noget jeg helt kan skjule med tøj (i str large).
Jeg bliver overrasket når jeg ser fotos af mig selv, for jeg ser altså ret tyk ud på dem, og tænker automatisk at de må være taget i en dum vinkel, for jeg er jo sådan en lækker lille str small, ikke?

I går ryddede ninjaman og jeg så op i oversvømmet kælder, og jeg fandt et par gamle fotos af mig selv, taget på en sommerhusferie for 10 kilo siden. Jeg badede topløs.
Mig:”haha, se lige nogle gamle fotos!”
Ninjaman:”wow!”
Mig:”ja, haha, jeg har sørme små bryster, hva?”
Ninjaman:(savlelyd)
Mig:”øh – Hallo?”
Ninjaman:”wow…”
Mig:”ja, mærkelige fotos at have gemt. Nå, de er våde, jeg smider dem lige ud. Giv lige slip.”
Ninjaman:”du har godt nok også en mindre røv…”
Mig:” okay! Slip så! Slip de fotos, okay?”

Resten af aftenen var jeg lidt muggen på ham – trods hans forsikringer om at jeg stadig var lækker.
Jeg var jaloux på mig selv – eller på hende den tynde mig selv på billederne.
Må nok konstatere at det åbenbart kun er mig jeg kan bilde ind, at jeg stadig ser helt sådan ud. Suk…

Nå, men når den kælder engang er ren og tømt, så skal den ikke fyldes op med alle de der gamle møbler og tøj igen – der skal være fitnessrum, og jeg skal have sixpack!

(men inden da, er det vel ok at jeg slikker kanelsukkeret af alle kanelsneglene, inden de smides ud, er det ikke? )

(Visited 43 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om slanke-selvbedrag

  1. Slik da bare alt det du kan, og prik ham lige på maven og spørg, hvad er din undskyldning? Min er at jeg har født fire af dine børn. Peg på dine bryster og sig: Og de her: dem har dine fire unger suget al livskraft ud af! 😉

  2. Bitte: ja!Onkelanne: der er sgu ikke noget at prikke i, han holder sig nemlig rigtigt fit og pæn… Og det er ikke ungernes skyld jeg ikke er tynd – men Toms chokolade! Har overvejet at sagsøge dem!

  3. kommer tid kommer motivation kommer nye vaner indtil Du er klar fornøj dig blot med Sukkeret på de der kanel snegle.Tak for et godt indlæg-føler mig ikke helt så alene i "Forsøger og motivere mig til at tabe mig-men det lykkedes ikke"boblen.KRAM

  4. Kender det og har stået der. Både med 47 kg og derved undervægtig og senere som overvægtig. Jeg er sikker på, at Ninjaman mener det 100% når han siger, at du er lækker. Hvis du selv er utilfreds med røveren, så er der kun en vej :-)Hvis du ikke kan lade sukkeret være, hvorfor så ikke bare skære ned på det? Som en start måske?God søndag…

  5. Eftersom du kan skrive et indlæg som dette på en dag som i dag, går jeg ud fra at du ikke har hørt det. Prøv at gå ind på nogle nyhedshjemmesider eller tænd fjerneren. Næsten 100 mennesker er blevet dræbt i et forfærdeligt terroristangreb i Norge.Hilsen en sporadisk læser uden google-konto

  6. anonym: hvorfor sidder du og "læser" folks overfladiske indlæg, på hverdags blogs, på en dag som den 24? hilsen en forundret læser.

  7. Anonym:Der dør dagligt 1000 vis af børn i Afrika hver dag af sult. Skal jeg så hver dag sidde og skrive triste indlæg? Eller er det kun når der dør 100 i et af vores nabolande?Eller er det kun når det er uventet at folk dør?Eller er det kun når det er i et nordisk land?Hvor går grænsen?Det er skide pisse røv tragisk det der er sket, JA! Det kan vi kun være enige om.Men folk må selv bestemme hvad de skriver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *