9 thoughts on “Om ivrige bøsser

  1. Hæh! Fantastisk tegning! På en eller anden måde skræmmer tanken om Djurs sommerland mig mere, end et homoseksuelt handjob i en forlystelse.

  2. Det var da utroligt og du sætter lige spot on!Det er dog vammelt, at det er nødvendigt overhovedet. Jeg forbinder ikke lige Djurs sommerland med homoaktiviteter…

  3. Jeg er i dialog med dem, om at få det lovligt igen. Det er jo lidt træls at man kommer hele den vej for at få et handjob, og så må man ikke. I den forening jeg er formand for, har jeg fået mange henvendelser fra medlemmer, fordi de endte med at få blå nosser efter sådan et besøg. Ikke godt.

  4. Ja djurs sommerland ER faktisk også lidt skræmmende, og det er forståeligt nok, hvis man får brug for et handjob for at dulme nerverne.Kristine: fantastisk initiativ! Blå nosser er bare ikke iOrden!

  5. Fantastisk billede!Men når man sætter sådan et skilt op foran mig, er det lidt lige som at sige til børn: "I må IKKE spise noget af slikket, mens I er alene hjemme". Altså sådan lidt en opfordring til at PRØVE-agtigt… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *