Om myggestik

Jeg kan ikke samle tankerne om at blogge i dag – er nemlig blevet ramt af noget af det mest pinefulde, men ikke dødelige, der kan overgå et menneske: et myggestik mellem tæerne.
Mit sidder mellem lilletå og øhm… ringtå, og det gør mig vanvittig.
Har forsøgt at:
– danse klødansen(ingen virkning)
– slæbe tåen gennem gulvtæppe( virkede lidt, men så dumt ud)
– kradse med negle(gør superondt på den tynde hud)
– nedsænke i koldt vand, varmt vand, danskvand, creme (ingen virkning)
-kløet med tandbørste(sgu da ikke min egen, vel? Eneste virkning var at ninjaman blev sur)

Nå.
Stopdetdog skrev nogle smukke hariku-digte i går, på sin fantastiske blog. Meget inspirerende. Nu forstår jeg mig ikke på hariku-digtekunst, men kan godt ryste nogle haiku digte ud af ærmet, og vil nu forsøge om lidt digtekunst kan tage lilletå-psykopat-kløe-på-tynd-hud? Supplerende digte modtages gerne!

Haiku om min tå 1:
Fuck hvor det dog klør
Saver den skide tå af
Alligevel grim…

Haiku om min tå 2:
Har danset med kløe
Stjålen tandbørste kaput
Jeg giver op

(Visited 73 times, 1 visits today)

25 thoughts on “Om myggestik

 1. Formidale haiku-digte!Jeg ved heller ikke noget værre end myggestik på fødderne og jeg er desværre sådan én, myggene elsker :-/ Et trick, der lindrer kløen ret godt er at anskaffe sig en Aloe-vera kaktus og så klemme den gelé-agtige saft der er inde i bladene ud og smøre på. Det lindrer også ved fx solskoldning.Håber du klarer dagen trods myggestik!

 2. Jeg vil gerne på forhånd undskylde ukonstruktiv kommentar, men jeg bliver nødt til at toppe din historie. Grundet klip-klappere og gåtur i kløverfuld græsplæne blev jeg forleden stukket mellem nr. to og tre tå af en fucking humlebi. Av for satan. Og nu klør det så. Tager lige en sympatiklødans.

 3. Myg er led satanNår jeg får fat på den skidKlipper jeg ben afLille dumme tåJeg elskede dig aldrigFarvel tå farvelKløe er en bitschStik den en flad og løb vækDrik en sjus, nej to

 4. køb noget lidocain (hedder vidst nok xylocain eller noget i den stil nu) på apoteket – effektivt!

 5. Mepyramin stift – kan bl.a købes i superbest. Ret effektivt, især taget i betragtning at det ligner en lille læbepomade. Kan godt være den skal gemmes lidt væk fra de mindste. Jeg er ikke sikker på den er helt sund at indtage.

 6. Tilslutter mig lige den med medpyramin – fås også som creme og virker øjeblikkeligt og hver eneste gang.PS. også god til børn 🙂

 7. Antihistaminpiller (eller hvad det nu hedder – bittesmå allergipiller med et blad uden på pakken))i håndkøb på apoteket. De hjælper på kløen efter et kvarter og varer i flere timer +/-. På mig hjælper de i op til 8 timer. Husk at købe dem uden advarselstrekant på pakken. Hjælper også på bi- og hvepsestik. Og humlebistik.De hjælper fantastisk godt på mig :-), men jeg ved jo ikke om de hjælper lige godt på alle.Lene.

 8. Netto sælger "Stik A'" – som stift, creme og spray. Det virker. Men hvis du havde brugt det, ville du ikke have kastet dig ud i humor-haiku. Så tak for det 😀

 9. Når vi er syd på køber jeg enorme mængder af deres myggestiks halløj:D Det er helt sikker super giftigt – men når alternativet er at hakke tåen af, bliver det ikke så vigtigt:o) Og det virker fantastisk!

 10. Ja, jeg sidder så i Ungarn med 7 myggestik på numsen, og er samtidig allergisk overfor myggestik, så de er på størrelse med en knytnæve! og de kløøøøøøør! Put noget is på dit myggestik, det plejer at hjælpe lidt 😉

 11. Jamen altså Sabrina, så skal du også hen og ha' fat i de piller jeg omtalte. De tager kløe OG hævelse.Knus, Lene.

 12. Du kommer nok til at gå lidt mærkeligt hvis du klipper tåen af…Eurax (hvis det kan fåes i Dk) er det vi fik af de lokale nordmænd da vi var udstationerede der – og det var sgu effektivt og ikke giftigt. Norskerne smører det i hvertfald på deres børn!Så er det nok ikke nu jeg skal invitere dig til at besøge os i Finland….der er nemlig ret mange myg……

 13. tå kan ikke gå…saver den afså blir fod blåtå bare klør og klør…saver den afhar alligevel set den førtå er stor og rund…save…save…er min hjerne sund?tå er nu væk…blodet pibler i en bæk(ok, ikke haiku – men lidt morbid inspiration??)…..

 14. Hahaha har simpelthen grinet af dine : Det har jeg prøvet! 😉 Jeg havde et myggestik magen til for nogen dage siden… og jeg forsøgte samme fremgangsmåde, på nær at jeg brugte en neglebørste, frem for tandbørste 😉 Men hvorom alting er, så nåede jeg frem til samme resultat!!! Møg myg!!!

 15. Jo – Superheltemor – du har helt ret:-) Haiku er 5/7/5 stavelser. Iøvrigt holder jeg meget af din humoristiske blog – du giver mig tit dagens stille fnisen, gode grin eller store latterbrøl:D

 16. Jeg får "Har danset med kløe" til 6 og "Jeg giver op" til 4… ellers passer det.(En anden anonym)

 17. Nej hvor den tå klørMå fange en dum myg nuOrv hvor skal den dø!Finder salve snartDet burde kunne hjælpeMå dog vente lidtDanser en klødansDen er ikke effektivMen den er lidt sjovEkstra forsinkede haiku'er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *