Om gangster-Jesus

Jaja, ved godt denne her blog er lidt materiel for tiden – men jeg har lige haft fødselsdag, og mine venner ved godt jeg bliver uforholdsmæssig glad for mærkelige eller barnlige gaver – som fx pik-stegepanden – eller denne her, jeg fik i forsinket gave af en anden veninde: magnetisk Jesus, med fancy tøj til.
Han hænger på min fryser (han forsvandt i bunkerne af sedler der hang på køleskabet, og fortjente sin egen plads – Guds søn kan altså ikke bare bo ved siden af indkøbssedler, huskelister, invitationer og tegninger,vel?)
Jeg kæmper med børnene, om hvem der er hurtigst ude på bagtrappen ved fryseren hver morgen – krea-Girl er traditionalist og iklæder ham kors og lændeklæde, Hulk synes lammedragten er nuttet, frk fantastisk og jeg går mere efter enten gangsterlooket eller bare mærkelige kombinationer, med nederdel og slips.

Ja – det er måske lidt blasfemisk – men også ret sjovt. Og det er godt man ikke bliver for voksen til påklædnings-gangstere!

(Visited 84 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om gangster-Jesus

  1. HaahahahahahaDet har sgu da ikke noget at gøre med blasfemi – det er humor på meget højt plan. HVOR har nogen fået fat i den?So ein ding skal jeg også ha'!!!

  2. Taleboblen kan man selv skrive tekst i – lige nu står der:"krea-Girl styrer!"På pakken står der noget ala:"what should i wear? Dress me up for Easter sunday, or casual friday".Den er købt inde i strædet, Kbh, hun menteButikken hed noget med "planet"?Pik-stegepanden er fra barcelona

  3. Den havde pyntet på køleskabsdøren på Institut for Systematisk Teologi, hvor jeg en gang huserede:-)/Liselotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *