Om mandagstip – frk fantastisk giver tip til hvordan man får et godt bryllup

Her bloggens nye tiltag: Mandagstippet.
Denne gang er det på opfordring fra en læser, Miss Jeanett, der udbad sig Frk Fantastisks råd omkring hvordan man holder det perfekte bryllup.
Frk Fantastisk har aldrig været til prinsesser og pigeting, hun er lidt praktisk anlagt, så her et bryllup, for de praktiske:
“Hvis jeg skal giftes, skal det være med en der er lige så pæn som far – men han må godt have lyst hår.
Han skal spørge:”vil du gifte mig?” og så skal han give mig en ring.
Den må ikke være lavet af plastik, og den må slet ikke have noget med “hello kitty” på!
Den skal helst være lavet af jern – sådan noget guld-jern. Og så skal den have en blå diamant, der skal være stor.

Jeg gider ikke skrive til folk de skal komme, jeg vil bare ringe til dem og spørge dem. Det tager for lang tid at skrive alle de bogstaver, og jeg bliver bare træt…

Jeg vil have en blå kjole på, der går sådan her…og her… til. Med sådan noget krøllet…stof.
Og nogle blomster. Dem kan jeg selv plukke.
Jeg skal ikke have slør, men mit hår skal nå ned til min numse.
Min mand skal have nogle seje sko, sådan nogle sorte hurtigløbesko med hvide snørebånd,og noget mandetøj, der sidder sådan med et slips.

Vi kan jo holde festen ved siden af kirken, hvis det ikke regner. Så skal folk ikke køre så langt væk.
Jeg vil sætte 300 borde op i en firkant. Så er der plads til alle.
Alle mine gæster skal have en kage med hver – der må ikke være nogen chokoladekager, og de skal helst være høje og med blomsterpynt.
Jeg vil invitere 200 gæster.
Så skal vi spise kage. Og bagefter skal der være skattejagt til børnene – og popcorn til de voksne.
Så må de godt tage billeder af mig, og give mig gaver. Jeg tror vi skal ønske os en trampolin.”
Nå, håber at miss Jeanett, og andre romantik-interesserede, kan bruge disse ekspertråd til inspiration?
Hvis nogen vil have tips eller gode råd om andre emner, så sig til, og jeg får en ekspert til at gennemgå det på næste mandag.

(Visited 97 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om mandagstip – frk fantastisk giver tip til hvordan man får et godt bryllup

 1. Ha, skal du ikke lave nogle børnebøger med dine børn? De er helt vildt gode til at finde på og fortælle. Perfekt start på en kedelig mandag! Glæder mig allerede til næste tip!

 2. Vi skal holde kærlighedsfest a la bryllup her til august og der var da virkelig nogle brugbare tips fra frk Fantastisk… Hæfter mig især ved 300 borde i firkant og hurtigløbersko!!

 3. Øv, er da helt ked af, at jeg allerede er gift, for alle de gode råd kunne vi da godt have brugt.Er især vild med, at alle gæsterne skal have en kage med!

 4. haha vil du gifte mig. Åh jeg er enig i at du kunne skrive de sjoveste bøger sammen med børnene.Sikkert også alene.Jeg vil gerne vide hvordan man får et arbejde, og sådan.

 5. Det lyder bare som det bedste bryllup man kan forestille sig!God ide til næste mandagstip: Hvordan opdrager man børn?kh Anne

 6. det lyder fantastisk og måske en anelse som vores bryllup ku ha udviklet sig hvis ikke min køre mor havde sagt at "nu måtte jeg tænke jeg var en pige" vi holdte suprise bryllup ved vores søns dåg..lede forældre der fra første fest tager al hans shine..og der var ikk slør eller noget..men gaver til børnene og popcorn til de voksene:) og min mand havde hurtigløber sko på:)-jeg vil gerne ha tips til at få to unger ud af døren om morgenen uden at være ved at give dem til en nabo eller sætte dem ud til storskrald eller råbe dem direkte ind i deres små børnehoveder..den ene skal i børnehave, den anden skal med hjem igen på det der barsel…

 7. jeg vil ret gerne ha det bryllup.. det er nok også bedre end at snige på rådhuset en lørdag morgen og ikke sige noget til nogen fordi man ikke orker en fest mens man er højgravid og træt

 8. Sådan et bryllup gad jeg sgu godt have. Fantasisk at hun ikke gider skrive, for det tager for lang tid:) HA HA. Hvor gammel er din lækre unge? Siger hun andre sjove ting? Kunne måske godt bruge hende i mit radioprogram om "hvad glæder du dig mest til i sommerferien?Send mig lige en mail hvis ja millemum@gmail.com.

 9. Jeg har læst din blog et stykke tid nu, og dette er faktisk min første kommentar herinde.Jeg er en 23-årig studerende og tror ærligt talt, at min yndlingsblog for tiden er din!:) Jeg kan virkelig godt lide din ægthed og positivitet! Jeg bliver glad af at læse dine indlæg og griner af og til så højt, at kæresten kommer over for at se, hvad der er så helvedes morsomt 😀 TAK for en god blog:)Mange hilser fra Kirsten

 10. Mig og Paven (hende især) kunne rigtig godt tænke os at vide, hvad man stiller op med folk, der ikke lystrer. Altså, som ikke gør det, man beder dem om – når man jo pr definition er den, der bestemmer i foretagendet. Det er SÅ irriterende. Hvordan får man folk til at makke ret? Spørg gerne mandagspanelet:-)

 11. Pingback: Om gamle mandagstips « Superheltemor « Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *