38 thoughts on “Om at eje de rigtige ting

  1. Stort tillykke med begge dele. Glæder mig til at høre, hvilken af dem du får mest gavn af! Naturligvis også tillykke med fødselsdagen!

  2. Hvad sagde jeg……….Tillykke med foedselsdagen, kortet og den fine pande….det her blir den vildeste foedselsdag for jer….36 aar er altsaa en god alder (det er jeg ogsaa)Kh Lone

  3. Hvor fedt og fantastisk! Stort tillykke med kørekort og fødselsdag :)Jeg er bare en smule urolig mht. det udstedte kørekort jf. dit indlæg i går omhandlende dine (manglende) køre-evner. Men altså, plejer man ikke sige et eller andet i retning af, at man først skal til at lære at køre bil, når man HAR fået kortet – det tror jeg vist ;)Ha' en dejlig dag!

  4. Super fedt tillykke….. har været ude af stand til at arbejde idag, da alle fingre på begge hænder har været krydset…. Og så er det sgu bare ikke let at udføre noget som helst!

  5. Tillykke med fødselsdagen og kortet! Jeg håber, det genererer en nat uden mindreværdstanker (evt. en drøm om pikpandens velsignelser i stedet).

  6. naa super heltemor saa har jeg tjekket alle de danske blog'er skrivere (anede ikke at det var noget man gjorde) og er kommet frem til at du er den der har mest interesse!!!!!, jeg er arbejdsloes og har for meget tid, men absolut intet krativt gen udover at kommentere;)))) gud hvor bliver der lavet mange kager og syet meget til sine unger i DK blir helt flov…voeres boernevoerelser har lige faaet 1 plakat hver efter 2 aar. Har heppet paa dig hele dagen for dit koerekort….(undskyld alle stavefejl , ved du er rigtig god) men ved ogsaa at du elsker den slags……KH Lone fra Paris (i noerhed)

  7. Ajjj Altså stort tillykke med det Superheltemor, det var da skønt, ser frem til fortællingen om hvordan du fik smirget den sagkyndige til at udlevere kortet, men skønt. 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *