Om tømmermænd

Beklager – intet ordentligt blogindlæg, min hjerne er midlertidigt lukket og under renovering.
Blev udsat for ret store mængder alkohol i går, hvor min mor sad hjemme hos sovende børn, og ninjaman og jeg, smuttede på restaurant med nogle gode venner. 4 retters mad og 5 flasker vin.
Det var sjovt i går – mindre sjovt kl 06 i morges, da superbaby satte sin tisvåde blerøv på min næse…
Hvis jeg overlever dagen, kommer der muligvis noget blog senere. Hvis jeg slet ikke overlever overhovedet – så hav et godt liv og pas på hinanden!

(Visited 45 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om tømmermænd

  1. Jeg har ikke toemmermoend idag men orker alligevel ikke mine 3 drenge vi kalder dem "les terroristes" (bor jo i Frankrig)…..jeg har 1 spoergsmaal til dig, og syntes du boer blogge lidt om jeres toilet. Her kommer det…., pisser piger lige saa meget pa gulv og voegge som drenge?? eller kan de finde paa at skide paa broettet? (det er altsaa kun dig jeg toer spoerge, det er jo en pinlig sag at indroemme at ens 3 prinser er saadan lidt klamme)jeg er et rodehoved og jeg har forstaaet at det er i ogsaa, men toilettet…. med 3 drenge og 1 mand …. maa rengoerre det dagligt, er det ogsaa saadan med pigeboern?? og 1 Ninjaman,UNDSKYLD du har jo toemmermoned toenkte ikke helt paa at du maaske faar kvalme, men inderst inde er jeg sikker paa at du er ret hoerdet hvad andgaar lort og pis. Kan du have en dejlig soendag trods alt og jaaaaaaaaa burger, cola og kram fra dine piger saa overlever du nok. FANTASTISK BLOGKH LONE

  2. naa ja superbaby tisser jo i ble men hun har vel haft fat i toiletboersten?, og i et fyldt toilet (mine prinser troekker som princip ikke ud),eller?? naa… haaber du kommer med sjove detaljer om jeres toilet liv….nu lader jeg dig ogsaa i fredLone

  3. Burgere og cola var et formidabelt råd – har det næsten fint nu. Tak!Lone: jo, superbaby kaster sig også over toiletbørsten, men det gør hun med alt klamt: skraldespande, skovsnegle, edderkopper, nullermænd, mudder.Jeg har faktisk ikke supersjove toilethistorier – jeg tror faktisk piger er en smule mere hygiejniske end drenge – men har jo ikke en dreng at sammenligne med – ninjaman har to søstre og er derfor godt opdraget mht toiletvaner.Så vores badeværelse er tilkalket og nullermændsbefængt, men stinker ikke af pis… Hvor i Frankrig bor i?

  4. pis..naa ja… men det er vel rigtigt at drenge bare er bedre til at svine toiletter til, man kan jo bare tjekke de offentlige toiletter saa har man svaret. Jeg kan troeste mig med at mit toilet er det eneste nullemoendfrie sted i huset saa….., og at superbaby self. har haft fat i boersten.En anden sjov ting jeg vil spoerge om, nu hvor vi er ude i forskelle mellem pigeboern og drengeboern. Har piger ogsaa den der trang til at udfylde huller (noeglehuller i doere, toilet self.,cd afspiller, stikkontakter, alle revner hist og pist, afloeb, tage batterier ud og proppe andet sjovt i ect….)… et hvert hul i mit hus har proevet at blive fyldt op, nu naar du godt ka li det sjofle… sys jeg det er sjovt at se om det saa mest er drenge der har den tendens.Vi bor i en forstad til Paris, hernede har man ikke samme humor og raaber ikke bare saadan pis og lort. Saa derfor maa jeg jo afreagere herpaa…..Hav en rigtig god dag.Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *