Om ikea

Mig:”hahaha! Den her skammel hedder knep!!! Haha!”
Ninjaman:” ja, den har du altså bemærket før…”
Mig:” haha knep! De er skøre, de svenskere!”
———
Mig:”haHAHA! De her tupperware-dimser hedder pruta! Er det ikke sjovt?”
Ninjaman:”hm…”
Mig:”skal vi ikke købe den der knep med hjem, hva?HAHA”
——
Nå. Navnene er altså det eneste sjove ved IKEA, synes jeg. Men det er jeg alene om at synes.

Ninjaman og pigerne ÆLSKER møbel-helvede.
De synes maden er vidunderlig – kødboller der smager af sved, med fedtglinsende sovseglasur og udkogte kartofler.
Børnene synes også det der børnepassested er det rene tivoli, og ikke bare et indelukket rum der lugter af fims, hvor en sur teenager deler papir ud.

Ninjaman insisterer på at vi går alle udstillingerne igennem, mens børnene hygger sig nede hos den sure teenager – også selv om vi ved hvad vi skal have og hvor det ligger.
“Måske får vi en endnu bedre ide, ved at se det hele igennem!” siger han begejstret.

Så det var ren familieudflugt, for at finde nogle skabe til børnenes tøj.
Vi fandt dem også – men havde ikke tænkt over, at vi jo ikke kunne have dem med hjem, når bilen i forvejen var proppet med fire børn…
Så vi kørte hjem igen, med det sædvanlige læs servietter og smådimser, til de sædvanlige ca 800 kr.
Næste uge må en af tage derud, uden børn, og hente de der skabe.God tur, Ninjaman! Hils svedbollerne fra mig, ik?

(Visited 42 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om ikea

  1. Åååh jeg HADER også IKEA. Jeg hader det! Min mor ELSKER IKEA og synes at dét er stedet hvor hun og jeg skal have kvalitetstid sammen. Æhm nej? Ikke nok med at hun tvinger mig derud, hun fylder også altid bilen så meget op at jeg enten kan vælge at lægge mig ovenpå tingene… eller tage bussen hjem selv. Nøørj det er hyggeligt! Men nu vi er inde på sære svenskere, må jeg så foreslå at jeres næste ferie går til Knalleland?http://www.knalleland.se/

  2. Altså i Jylland ikk', der har vi jo byer, der hedder Tarm, Lem, Sæd og Ølgod. Der er skisme også en by, der hedder Paris og en gade, der hedder månen.Men de tre første byer, er nok sjovest for dig 😉

  3. uhh vi elsker IKEA – allemand! Inden Svesken nåede at blive et halvt år, havde hun allerede været i tre IKEA'er. og da Hr. F skulle invitere mig ud lige da vi var blevet kærester, gik turen også til IKEA. I min familie er det er sted vi tager hen for at gå en tur, hvis det er dårligt vejr. Men altså jeg spiser ikke kjöttbollar mere, det fik en tur under graviditeten sat en stopper for, og vi køber også ret sjælendt noget, for vi har bare ikke mere plads på vores 55 m2.

  4. Ikea er altså et fedt sted. men sjove ord er endnu federe, har du set den rødvin i Brugsen der hedder Bolla, jeg kommer hele tiden til at tænke på Marens Nafissa når jeg ser den. Fnis og gnæk. Jamen jeg kan ikke gøre for det.

  5. Haha. Du er ikke alene. Min mand og jeg morer os utrolig meget over navnene i IKEA – og tager endda billeder af det :D. Men derudover så elsker jeg faktisk IKEA … jeg burde ikke. Men jeg gør det!

  6. Camp chaos: supersjov artikel, tak! Og anonym: fedt link!Elsker når i sådan kommenterer tilbage med links og den slags!Onkel Anne: ja, min indre platman hygger sig også over jyske bynavne. Vi har sommerhus nær røvede…Nadia: hehe fedt i tager billederKristine: haha bolla!Fruforstad: hm… Hvis ikke det var fordi du engang skrev at du syntes ninjaman var lækker, så måtte du gerne tage med ham og ungerne, nu du også nyder det(-;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *