Om oprydning

Jeg mødte lige en mor, hvis barn min ældste datter legede en del med i børnehaven.
” sikke dejligt det er for dig stadig at have barsel!” sagde hun “det bedste må vel være hvor rent og ryddeligt der bliver hjemme hos en selv, når man sådan går og hygger med at rydde lidt op, synes du ikke?”
WTF? Hvilken verden lever hun i? Det må være længe siden hun sidst har besøgt mig… Rent er her sjældent, ryddeligt stor set aldrig. Barsel eller ej.
Her billedbevis fra i morges – og her havde jeg faktisk endda fået samlet de bøger op superbaby havde smidt ned fra reolen, og man kan ikke se hvor meget køkkenet roder. Eller soveværelset… For slet ikke at tale om gangen!
Men man kan se hvor gal superbaby blev, da jeg satte hende ned på gulvet i et par sekunder, for at tage billedet. Og det er måske nok hovedårsagen til rodet?

(Visited 83 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om oprydning

  1. Rod? Sådan ser der sgu da ud hos mig når jeg har ryddet op! :DMen jeg lærer aldrig at forstå de kvinder der HYGGER sig når de rydder op. Det er jo sygt!

  2. Hmm de damer, lad mig så lige forklare hvordan man hygger sig imens man rydder op, fordi det gør jeg rent faktisk, netop derfor, lever jeg jo konstant i rod, jeg blogger snart om det, noget med køkken før og efter, jeg kan bare ikke finde ud af hvilket billede der skal være før, og hvilket efter. Men jeg nyder lidt at jeg kan rode lige så meget som en familie på 6. Det synes jeg er godt gået.Men måden man hygger sig med at rydde op er jo at man lige finder noget, som man så finder pladsen til, og der hvor pladsen var, fandt man noget andet, som man lige finder pladsen til, og så var der lige en lyd fra computeren, og så sætter man sig lige ned, og så kom der en notifikation, og så halv time senere, jamen så finder man lige noget at spise, og sætter sig for at slappe af foran computeren. Og så skal man slå mave, foran computeren. og så når man er færdig med det, så tager man lige tallerknen ud i køkkenet, og skyller den af. Jo jo jeg hygger mig skam når jeg rydder op.

  3. Haha Kristine… jeg kan se at du rydder op på samme måde som mig. SÅ forstår jeg det bedre!Jeg synes bare det er underligt at der altid roder MEGET mere når jeg stopper med at rydde op end når jeg begynder…

  4. Jeg ELSKER at rydde op. Hylder, skabe, skuffer, også de steder man ikke kan se. Der er ikke noget bedre end orden og når tingene er logisk/strategisk placeret i hjemmet. (Jeg har heller ingen børn endnu, måske det kan påvirke?)Tricket er at rydde op samtidig med at man stiller nye ting på plads eller skifter ud i "pyntetingene". Finder en ny måde at opbevare puder og tæpper eller blade, et nyt sted til computeren, tasken, sofaen. Så længe det er til det bedre, er det ren fryd at rydde op samtidig. Bare til info 🙂

  5. HAHA, du har farvekoordineret dine bøger, syge kvinde :-)Jeg har engang gjort det ved at sætte dem i størrelsesorden. Nu gør jeg det mest i bunker på gulvet. Ikke mere plads i reol. Men når mand bygger ny, vil jeg også gå efter det med farver. Fuck, det er blond gjort. I love it!

  6. hahahah…jeg har næsten skrevet et indlæg om det samme! Bod Bedre bliver bare ens største fjende når man får en savlemaskine gående der hjemme (Og ved egentlig ikke om jeg her thntyder til baby eller mig selv)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *