Om tekstforfattere

Jeg gik forbi det her skilt forleden, og undrede mig meget over hvad det egentlig betyder.
“Halv ansigt gratis, det andet halv 600”? Det giver sgu da ikke mening?
Hvad er halv 600? Og hvorfor vil man købe et halvt ansigt?
Der er nok nogen der skal have deres reklamepenge tilbage…

(Visited 115 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om tekstforfattere

  1. Tjae som jeg læser det, får man en eller anden ansigtsbehandling (og make up!!) gratis i den ene halvdel af ansigtet. Hvis man så bagefter skal have den samme behandling i den anden halvdel, koster det 600,- kr. Det må godt nok være fantastisk, når det er så dyrt.

  2. hey skal du nu gøre grin med kinesiske tvillinger? Je mener, det må da være det segment som kosmetologen henvender sig til. Og jeg ville i øvrigt aldrig turde lægge mit usynlige ansigt i hendes hænder. Tænk, hvis hun gjorde det synligt!

  3. Hey. Jeg glæder mig hver dag til at se hvad du nu har fundet på ;-). Denne her er totalt grineren. Tusind tak for din blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *