Om tomatsuppe

Nu er det her jo ikke en madblog, men jeg bliver lige nødt til at dele en opskrift med jer alligevel: det er simpelthen lykkedes os at lave noget mad som alle 4 unger kan lide – hurra!
De er sådan set ikke vanvittigt kræsne, men så er der en der ikke kan lide kartofler, en anden der ikke er vild med ris, en tredje der ikke kan lide gryderetter, en fjerde der ikke er så glad for kød der ikke er hakket, to der helst kun spiser æg, hvis det er tilberedt som røræg osv.
Så listen af retter der falder i alles smag er begrænset til:
1. kødsovs med spaghetti
2. kødsovs med pastaskruer
3. kødsovs med pitabrød
Vi får faktisk ikke kødsovs hver dag, vi laver også andre ting, menså sidder der altid mindst et barn og mukker lidt, mens de andre jubler.
I går lavede Ninjaman en suppe som ALLE fire kunne lide – et historisk øjeblik – så derfor deler jeg lige opskriften, til jer der også har semi-kræsne unger.
Tomatsuppe
1 finthakket løg, 2 hvidløgsfed, 2-3 ds hakkede tomater, 5 dl hønsebouillon, 2 spsk. HP-sauce, 1 tsk sukker, 2 spsk. friske hakkede krydderurter (basilikum, persille, purløg)Salt og Peber
Steg løg og hvidløg i olie. Tilsæt de hakkede tomater, hønsebouillon og HP-sauce. Lad det simre i 10-15 minutter. Smag til med hakkede krydderurter, salt og peber. Blend med en stavblender.Server med brød, cremefraiche og bacon.

(Visited 81 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om tomatsuppe

  1. Ja det er SÅ svært at finde noget som alle 4 kan lide!Tak for opskriften – skal straks prøve den – når det altså ikke er mors dag mere – for jeg har FRI idag 😉

  2. Prøv at lave samme opskrift med gulerødder istedet for. Når det hele er blendet får suppen en flot orange farve.Tomatsuppe er også et hit i den børnehave hvor jeg laver mad. Jeg kan også godt li' det men som barn syntes jeg altså det smagte som opkast!

  3. Tak for det tricks. Næsten alle supper kan finde vej til kræsne børns maver, hvis den er pureret og tilsat lidt cremefraiche, brød og bacon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *