Om pinlige smser

En veninde sendte mig det her link forleden – læste det i bussen, og fnes så voldsomt, at jeg næsten savlede. Har selv prøvet at sende smser, der blev tåkrummende pinlige, når mobilens ordbog “hjalp” med at stave ord. Men de her slå alligevel alt!
Se lige dem alle: damn you autocorrect

(Visited 255 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om pinlige smser

  1. Hahaha jeg elsker damn you autocorrect! Og jeg savner min iphone. Hååål kæææft hvor kan man bare skrive sjove ord med den – og hvad sker der lige for at den er så pissepervers?Heldigvis har jeg en ipad, dens stavekontrol er dog ikke ligeså sjov…

  2. OMG …. jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget igennem … killingen har gemt sig under sengen og om lidt kommer vagten nok og spørger om der er noget galt med "madam" siden der kommer underlige lyde ud af lejligheden.Fantastisk site – tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *