Om diller-kunst

Jaja, jeg ved godt det her er en lidt lummer blog for tiden – lad os sige at store bededagsferie hermed er udnævnt til Store lummer-ferie og så bare give den gas.
I ligestillingens navn, synes jeg nemlig der blev talt alt for meget om kussetryk i går – og alt for lidt om den mandlige pendant: penis-origami (altså:diller-foldning).
Sidste år var jeg – stor og højgravid – med min fætter inde og se “puppetry of the penis” i København.

To fyre, kun i ført slængkapper, formede forbløffende kunstværker ud af deres pikke, og viste dem stolt op på storskærm.
Jeg grinede så meget jeg næsten fødte .

I går spiste jeg hjemme hos en veninde, og hun havde simpelthen bogen om penis-origami stående, med anvisninger til hvordan man selv “foldede”.
Det er en halvgammel bog, der derfor er fyldt med kraftigt behårede klunker, men stadig utroligt nyttig.
Her vises “hamburgeren”, hvor klunkerne elegant formes til brød.
Smukt, ikke?
Jeg må klart få fat på den her bog til ninjaman, vil glæde mig til at se liveopførsler af fx “loch Ness uhyret”, “den sultne fugleunge”, og ” eiffeltårnet”. Og så kan han vel skrive det på sit cv, til næste gang han skal søge job, som særlig kompetence?
“god til at have overblik, handlekraftig, imødekommende og utroligt dygtig til at forme “windsurferen” af mit nossehud”.
Ps: håber ikke jeg stødte nogen med fotoet – men der står i bogen at ingen penisser blev skadet under dette nummer, så bare rolig…

(Visited 675 times, 1 visits today)

17 thoughts on “Om diller-kunst

  1. Skal jeg være bekymret nu fordi jeg har lyst til en stor saftig burger, eller er det meget normalt? ;-)Jeg er ikke blevet stødt….meget passende ordvalg for i øvrigt.Nå det var morgenmaden der kaldte. Jeg nøjes med de resterende hveder.

  2. Hmm, det var godt du kom med en forklaring på, hvad billedet skulle forestille, for i mit lille hoved er det en Star Wars parodi. Det ligner altså lidt prinsesse Leia med de der klumper hår på siden af hovedet.

  3. kristine: nej, det er vist bestemt ikke normalt – søg evt læge!(-;Hyms: kan godt se hvad du mener – det er også svært at forestille sig en burger, med den grad af behåring!tulle: klart sund hobby!onkel anne: også mig…maria.super, det var også meningen!(-;

  4. Har aldrig helt brudt mig om synet af pressede penisser/testikler. Men hvis det ligefrem er en kunstart (og/eller sportsgren?!), sååå…Må tjekke den bog nærmere ud ved lejlighed 😀

  5. Pingback: Om målrettet nøgenhed | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *