Om ukrudt

“årh mor! Se lige hvor smuk den her blomst er! Den ligner en sol! Og vi har vildt mange af dem endda!”
“ja min skat – og dem har jeg netop plantet, fordi jeg vidste du godt kan lide gule blomster, og jeg elsker dig!”
Oh, at tage credit for ukrudt!
Håber de også komplimenterer mig for nullermænd snart…

(Visited 39 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om ukrudt

  1. Min moster bildte mig som barn ind, at hun havde plantet hele Fælledparken. Planterne i hendes lejlighed var bare vokset og vokset, og til sidst indså hun, at hun blev nødt til at omplante dem i en park.Jeg bliver stadig mobbet med jeg troede på hende engang imellem, på trods af jeg var 4 år…

  2. Åh, hvor fint:-) Man får lov at se verden på en helt ny og sanselig måde, når man har små børn!I dag var Sif (6 år) helt klædt i smukke blomster: Blomstrede bukser, blomstret nederdel, blomstret bluse. Hun var så glad (og kan slet ikke se med voksenøjne, at intet af det passer sammen). Jeg synes jo også bare, hun er smuk:)

  3. Åh jeg har også fået en del mælkebøtter af min søn den sidste måneds tid, haha.. sidst havde han en med hjem i baglommen, fra vuggestuen 😀

  4. Åh, om en måneds tid må du meget godt lige lade være med at tage æren, hvilket jo betyder de ikke vokser ikke?…Fordi i min kolonihave synes formanden ikke mælkebøtter er en god ting. Jeg er meget uenig, men desværre koster det 300 kr og en tvangsauktion at være det, så om en måned fjerner du dem lige ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *