Om cafe-besøg

Cirka så hyggeligt, er det at gå på cafe, med en baby der vil ned og kravle. Godt lige at blive mindet om, så vi ikke behøver ærgre os over, at det er noget vi kun sjældent har råd til…
100 kroner for to kopper kaffe og en croissant, med ormende baby på skødet, der tævede os med nøgler.
Tror resten af kærestefridagen skal være gåtur, mens hun sover, og så hente resten af flokken og lave et bål i haven, og holde lidt i hånd mens vi ser på det.
Romantik på højt plan!

(Visited 43 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om cafe-besøg

  1. ja, vi bruger heller i cafeer for øjeblikket (læs: i de her år) sammen med børnene. Vores bord ville hurtigt bliver overtaget af andre fordi det stod tomt fra ca. 5 min efter vi ankom. Vi laver ikke andet end at løbe rundt efter ældstebarnet som kan løbe, og yngstebarnet som kan kravle…

  2. @imangelafbedre…eller bare en gummicelle :)(Det er iøvrigt det der er McD's grund til succes, er min teori, at de har været ret smarte på børnefronten. For det kan ikke være på grund af maden, da!)

  3. Der er da et par caféer med børnehjørne. Var det ikke noget?Jeg har været et par gange på The Laundromat Café, der er altid masser af børn i legehjørnet.

  4. @maren: vi skulle ind og bytte noget, og endte med at hænge ud i dit hood og vinduesshoppe. Du har et nice hood – og godt genkendt!@ Line: app hedder hipstamatic og er ret sjov

  5. Sidste forår skulle min mand og jeg rigtig flotte os med 2 hotelovernatninger midt i KBH.(Vi bor i Jylland). Fredag aften lagde vi ud med en fantastisk tur i tivoli, restaurant og fredagsrock. Der skulle ikke være nogen smalle steder og vi skulle bare hygge os som kærester, spise fint og være kulturelle.MEN! Lørdag morgen på hotellet (og nej der var ingen hanky panky, når man er småbørnsforældre går den første nat bare med at sove)klappede min mands lunge sammen da han tog sin bluse på.Det kostede en uge på Frederiksberg hospital, jeg overnattede alene på hotellet og gav vores Comedy zoo billetter til receptionisten. Flot!P.S. Kig på min blog så kan du se et billede af ham der gør at jeg køber solcreme på spray…

  6. Må jeg anbefale Stålvand i 2700 Forstad, her er både høje stole, blød sofa, blade om babyer og virkelig mange andre gæster med småbørn. Der er også pusleplads og det er nemt at få varm vand til pulvergrød.Min unge er glad for deres brune sovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *