Om forudsigelser

Jeg fandt de her tegninger da jeg ryddede op – og beklager den ringe billedkvalitet, og den ene tegnings krøllede tilstand.
For 13 års tid siden, var Ninjaman og jeg unge, smukke, nyforelskede og gik i samme klasse på vores uddannelse. I en kedelig time, tegnede vi de her, der forudsagde hvordan vi forestillede os vores liv 10 år ude i fremtiden – jeg har tegnet den hvor jeg har curlers, træsko, behårede ben, skrigende unge ved hånden, baby, gravid vom. og smøg i munden, og hvor Ninjaman har klaphat, skummelt overskæg, begyndende ølvom og et åbenbart eskalerende blandingsmisbrug.
Ninjaman har tegnet den hvor han står og stresser, mens han laver mad, vugger en baby, holder en anden baby, og serverer drinks for mig, der sidder stor og mægtig under parasolen og ryger pibe.
Bortset fra det der med de mange unger, er det heldigvis ikke helt sådan det ser ud nu – men godt nok sjovt at se.
(Visited 61 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om forudsigelser

  1. Hvor fantastisk, og nu ved man også lidt om hvor I har mødt hinanden.Noget I begge må have som sådan en ting må være Ninjnaman højde. På din står han på en kasse, og på hans sidder du ned.Så er du et hoved højere end ham? som tegningerne jo siger at du skulle være?

  2. Altså der står om vores første date, oppe under "populære indlæg".;-)Ninjaman er 10 cm højere end mig – men vi er små!Og jeg tror det er en hund vi har tegnet

  3. Tak for dine herlige historier, jeg har siddet og hulket af grin her til morgen, mens jeg læste mig gennem fødsler, styling af børn og fordelen ved løst kød (nu bor jeg så ved jorden, så det er ingen undskyldning for at komme i form). Kong mor anbefalede din side, og det forstår jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *