Om gækkebreve

Min 6 årige frk fantastisk fortalte mig glædestrålende, at hun havde vist det samme gækkebrev frem til alle de små børn på blækspruttestuen, og de havde ikke fattet hvad det gik ud på, så nu glædede hun sig over nok at modtage ca 10 påskeæg…
Jeg forklarede hende lidt mere uddybende hvad det egentlig gik ud på, og hun gik glad i gang med at klippe gækkebreve da vi kom hjem.
Traditionelle rim, som fx:”mit navn det står med prikker”, blev afvist som værende kedelige, så hun forsynede brevene med de 7 prikker fra sit navn, og gik i tænkeboks for at finde rim med mere “schwung” over sig.
Efter lang tænkepause, kom hun og bad mig skrive det hun havde fundet på ned, så kopierede hun det omhyggeligt over i brevene – jeg er seriøst spændt på hvad bedsteforældrene fra Hammel, siger til at få et gækkebrev, med 7 prikker og det smukke digt:”stik mig en bajer, ellers slår jeg flikflak”…
Meget utraditionelt!
Men hey – hendes fødselsdagsinvitationer var også lidt aparte, hun er et barn med ordet i sin magt!

(Visited 31 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om gækkebreve

  1. HahahahahaMan har de allerbedste idéer når man er 6år. Jeg er da sikker på at bedsteforældre forstår at påskønne barnets kreative side.Jeg ville nu begynde at låse barskabet!

  2. Min venindes steddatter har sendt et gækkebrev med det smukke rim:mit navn det står med bryster, pas på de ikke ryster…..

  3. Det bliver da også tidligere og tidligere, at ungdommen kaster sig over alkoholen :-DMen ideen til fødselsdagsinvitationen overvejer jeg at kopiere til min næste fødselsdag… genial idé!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *