Om svampelampe

Så kom den forjættede lampe fra lirumlarumleg.dk – vi bestilte i går, og den kom allerede i dag, smukt indpakket i silkepapir, der blev flået op af ivrige pigehænder.
Nu står den her, klar til at være omdrejningspunktet i hele indretningen af deres tumleværelse: det magiske skovværelse…

Godt jeg har bloglæsere med mere indretningsflair end mig selv, for jeg har fået geniale forslag om skovtapet, istedet for selv at male væggen.
Godt tænkt, tak – tænk gerne videre, de af jer der gider, gode ideer modtages med kyshånd!

(Visited 52 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om svampelampe

  1. åh er det nu jeg skal sige at da du skrev svampelampe, så jeg sådan en tavlesvamp for mig, og det underlige er at jeg slet ikke undrede mig over hvordan det kunne lade sig gøre at få lys ud af sådan en.

  2. mmm. hvordan ville det være hvis de selv fik lov til at dekorere ovenpå en lysegrøn bund (lavet af jer) og de så selv fik malet nogle træer, alfer, flere svampe – de kan jo godt hjælpes i form af skabeloner skåret ud i karton – og så kan I evt. hjælpe med detaljer – så bliver det unikt og DERES værelse.

  3. Til indretningen vil jeg gerne anbefale VERDENS BEDSTE SITE med posters! Priserne er overkommelige, og der er tit rabatter hvis man holder øje. Søg under alt: "blå cykel, rød zebra, osv.." I jeres tilfælde kan jeg anbefale kategorien Natur! Enjoy:) Marie.og PS: Tak for en virkelig dejlig blog – Det er en sand fryd at læse med!http://www.allposters.dk/

  4. Det dér vandfald – hvis det ikke gør noget, at det er lidt grimt, så kan man købe sådan nogle vanddimser i asiatiske forretninger, med neonlys og rindende vand og smagsløs kitch-udstråling… tror ikke, de er så dyre, og mon ikke, de kunne være et børnehit?

  5. Kongmor: god ide, tænkte også selv på det – men kan se hvordan ældstepigen har det med sine egne tegninger nu: de gamle er piiiinlige… Er bange for at sådan et pigemalet billede ville blive out-datet hurtigt, og de som skolepiger ville være flover over et maleri de malede for nogle år siden?

  6. – hvis man nu skulle være ekstra overskudsagtig, så kunne man jo også tage ud i den ægte natur og hente sager med hjem? Kogler kunne fx hænge i et slags net og sprede… kogleagtig hygge? Eller en ordentlig gren (ingen perverse undertanker her), der kan placeres i værelset, og som der kan sættes små dørgreb på (de fås fx i form af fugle hos Notre Dame), som man kan hænge legeting, tasker, etc. på.Eller hvad man nu kan finde ude i den dér virkelighed?Hvor er det i øvrigt dejligt, at man kan få lov at komme med indretningsidéer uden at skulle stå til ansvar for dem for Kæreste herhjemme! Og lampen er i øvrigt FABelagtig!

  7. Det der mal-selv jungle-tapet som jeg vrøvlede om i en kommentar til dit sidste indlæg er fra Kirk Mikkelsen (tak, Google)http://kirkmikkelsen.blogspot.com/2010/10/crafts-collection.htmlMen det koster sikkert en milliard-million kroner

  8. ai, hvor er i gode! nu er det svære så nærmest bare at vælge…tror helt sikkert vi finder et flot, lyst fototapet til den ene væg, og så maler et stort maleri, sammen med ungerne, til den anden væg.(tak for mail-faorslag Mette!)Nu skal væggen bare males først… mon lyseblå eller lysegrøn er fedest?

  9. Lysegrøn er helt sikkert fedest… Håbets og forårets farve – så bliver det da ikke bedre:-)I øvrigt en skøn ide med sådan et værelse med plads til fysisk og kreativ udfoldelse… Sejt… Og Svampelampen er jo AMAZING… I LOVE IT….

  10. Hov, der findes jo iøvrigt også rigtig mange FEDE wallstickers med naturmotiver på… Har set en fin en med elefanter, som jo ville passe perfekt ind i pigernes jungle;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *