Om sprog

I går var jeg i Netto, med pigerne, og en gammel dame stoppede op og dikkedikkede Superbaby, der sad og råbte sit sædvanlige:”DADADA!” i indkøbsvognen.
“Hvor er din lillesøster dog sød!” sagde damen til Hulk, der stod ved siden af.” Kan du forstå hvad hun siger?”
Hulk så undrende på damen, og sagde – lidt for nedladende:”Selvfølgelig ikke! Hun taler jo svensk!”

(Visited 49 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om sprog

  1. Haha! Hvad var damens reaktion på det?Det minder mig om første gang jeg slæbte min københavnske (nu eks)kæreste med hjem til min familie (ude på landet i Jylland). Min søster var på det tidspunkt 6-7 år gammel og første gang han har sagt et eller andet til hende, kigger hun bare på mig og siger: "Hvorfor snakker han så mærkeligt?"

  2. Arjmen, hvad havde damen da også regnet med? Konge kommentar!!! Må jeg sende mine børn på ferie hos dig, så kommer hjem og er lisså friske:-)

  3. Damen syntes det var helt vildt sjovt – men havde heldigvis finfølelse nok til ikke at grine alt for tydeligt, for den slags gør Hulk vred!Jeg synes det er logisk at det må være fordi det er et andet sprog, hvis man ikke kan forstå det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *