Om gæsteblogger: hverdagsNadia

Nadia, fra nystartede, søde og sjove “hverdagsnadia”, blogger her hos mig i dag. Enjoy.
————

Da jeg blev spurgt, om jeg ville gæsteblogge her hos superheltemor, tog jeg straks underbukserne på ud over tøjet og sagde ja. Vi kan vel alle være superhelte en gang imellem?

Okay, den plan droppede jeg igen. For pokker, jeg tegner mig selv som en gravhund. Jeg er så langt fra en superhelt, man kan være! Jeg har heller ikke nogen seje superheltebørn, jeg kan blogge om, men i stedet kan I da få et par tegninger af min lillebror, hvor han er 5 år gammel. Jeg havde lige hentet ham fra børnehave, som den søde storesøster jeg er, da han pludselig ødelægger stemningen:I synes han er lidt kær alligevel ikke? Det synes jeg. Og selvom han ikke råber fiskefjæs efter fremmede teenagere, så kan han være rigtigt god underholdning.
(Åh Hulk, du er så sjov, jeg er din største fan!)
(Visited 248 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om gæsteblogger: hverdagsNadia

  1. Mange tak :)Ah, her er nu dejligt, her på bloggen. Jeg må sige, det er nogle søde læsere du ligger inde med Superheltemor. Det var sjovt at skrive/tegne hertil 🙂

  2. synes det er hyggeligt du gad, Nadia! Du er altid velkommen, synes du har sådan en fin blog, som jeg ser til næsten dagligt:-)Håber 10000 andre lige fik øjnene op for den, efter din fine gæsteblogging

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *