Om stædige babyer

Nu håber jeg i kan se billedet – taget med mobil, og jeg er alene denne weekend med 4 børn, så det bliver ikke lige grundigere…
I fødselsdagsgave fik ninjaman to billetter til TV2 koncert, og fandt først ud af for en uge siden, at han skulle på personaleweekend.
Så jeg var til koncert med vores søde nabo i stedet,(det blogger jeg om, så snart jeg får computertid), mens min mor sad hos 4 søde sovende børn. God plan – hvis ikke det var fordi at superbaby syntes det var overdrevent hyggeligt at mormor var der, og derfor ikke ville gå glip af legetid.
Så hun holdt sig vågen.
Charmede og smilede, og viste mormor ting – men når dynen kom frem, groede superbaby horn og hale og startede sirene.
Ikke ked af det – bare vred. Hver gang min mor så gav op og satte hende ned igen blev sirenen øjeblikkeligt slukket, og smil og bambiøjne tændt.

(Visited 55 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om stædige babyer

  1. 🙂 Lyder meget bekendt! Mindstemand her er blevet passet rigtig meget af mormor de sidste uger, mens jeg har ligget og sovet o de blåstribede dyner på sygehuset.Han groede allermest horn når han ikke måtten koge mormors mobiltelefon i mikroovnen – og mormor skulle jo altså bare se hvor dygtig han var ikk?? I samme ombæring fik han vist hende alle storebrors fodboldkort, hvor meget toiletpapir der faktisk kan være i gangen, hvor meget 2 kilo mel fylder på et køkkengulv osv.Men dynen – den skulle hun bare holde sig fra!!!

  2. Hende der super nannyen ville vel bare lade barnet hyle indtil hun faldt i søvn, men det kan selv jeg ikke. Man har vel et hjerte. Håber at superbabyen med livet lærer at det ikke gør noget at gå glip af noget. Siger hende på 30 år der nogle gange glemmer at gå i seng til siden, for hvad nu hvis der lige skete noget :-S

  3. Du går rigtig Maren i bedende med sjove tegninger:-)Kan godt forstå det må være meget sjovere at være sammen med mormor end at sove:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *