om sælgere del 2

Som blogget før, har jeg en dårlig vane med at bilde sælgere historier ind, hvis jeg synes de er irriterende.
(jeg elsker også at bilde mine børn ting ind, men det er en anden historie).
I sommer stod der nogle fyre foran netto og reklamerede for et el-selskab, og råbte: “Hej – hvilken type el bruger de frue?” efter mig.
Jeg blev lidt irriteret over at blive talt til som en gammel kone, og sagde bare kortfattet at jeg var glad for det vi havde.
Så gik jeg i Netto.

Da jeg kom ud, spurgte han mig IGEN, og jeg fortalte ham en laaaaaang historie, om hvordan jeg fik mit el fra et stort vandfald i lapland – energien fra vandfaldet blev fyldt på dåser der lignede coladåser – og hver anden måde fik jeg en Palle med dåser, som jeg selv fyldte på mit fyr. Der var pant på dåserne, og dem afleverede man når man fik næste levering. Det var miljøvenligt, billigt og ekstragod el – mine lamper lyste stærkere og mit tv viste bedre programmer med det el.
Jeg endte med at lokke ham til at det måtte HAN altså prøve – og endte med at skrive fiktiv netadresse ned til ham: (http://www.dåseel.dk/)
Han lignede faktisk en der syntes det lød vældigt smart….
Nå, men hvis nogen af jer opfindertyper der ude bruger denne her ide, og faktisk får fremstillet el på den her måde – så vil jeg gerne have 10% af indtjeningen for ideen!
(Visited 50 times, 1 visits today)

15 thoughts on “om sælgere del 2

  1. HA HA HA!! Ej, hvor sjovt!! Hvor får du ideerne fra?Jeg elsker også at bilde mine børn ting ind, – men jeg må indrømme at jeg ikke er lige så fantasifuld som dig, – kan man få undervisning i det?

  2. Imponerende at han rent faktisk købte den! Jeg håber virkelig, at han bare sagde ja til at få netadressen for at være høflig…

  3. Et godt tip til de der sælger der spørger hvilket selskab du bruger, er at sige at du bruger det han vil sælge. Det virker hver gang. Men jeg vil nu hellere have sjove historier 😉

  4. dåseel.dk – det er for smukt til denne verden.Og børn SKAL man bilde ting ind. De skal lære, at de ikke kan stole på alt, hvad de hører. (For eksempel kom jeg som lærervikar engang til at bilde nogle 1.kl. elever ind, at der boede nogle små enarmede væsner i skoven, der var meget generte og som man kun kunne se, hvis man var meget stille og tålmodig. Hvad de hed? Nåeh… De hed da 'Spliffer'…)

  5. Jeg ikke bare griner, men hyler!Som bosidende i Singapore bliver jeg i tide og utide ringet op af alverdens gøgl fra diverse call centre placeret i Filippinerne eller Indien. Og jeg er altså bange for jeg bliver nødt til at kopiere ideen! Den er for god- endda super god! Jeg vil sende dig en stor tanke hver gang jeg får liret noget af. Tusind, tusind tak, du er genial!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *