Om kager med x-factor

Hulk skal være bager når hun bliver stor – hun har allerede valgt hvor hun skal bo, og besluttet at bageriet skal være i samme hus for:”så kan man sidde i sin stue og se tv, mens de er i ovnen.”
Smart.
Hun er det mest målrettede barn jeg kender, så når hun siger hun vil være bager – ja, så arbejder hun også for det.
Hun stjæler min mobil når hun kan komme til det, og bruger den til at se små film om hvordan man bager kager formet som slotte, og hun tørrede støv af i stuen 5 søndage i træk, for at få 50 kr til at købe en bog på amazon, der hedder noget ala “50 easy birthdaycakes”. Den læser vi i hver dag…
Nå. Vi har haft fjernsynsfri i 5 dage, jeg synes jo vi skulle holde det ugen ud – men blev nedstemt: der er xfactor i aften. Finale endda!
Pigerne glæder sig som sindsyge og har fået lov til at ligge på madrasser i stuen og se det hele.
Hulk og mig bagte muffins til fredagsslik, og hun pyntede dem helt selv, mens jeg puttede superbaby. Bemærk: der er et x på dem hver, gennemført – eller lidt tacky?
Hun er ihvertfald stolt!

(Visited 101 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om kager med x-factor

  1. Hun er fanme sej! Min søster vil også være konditor når hun bliver stor, men jeg tror mest hun bruger det som undskyldning for at få lov til at bage en masse kager. Hun ELSKER kage! Hun fortæller bare altid først at hun har bagt kage EFTER den er spist. Dumme unge :p

  2. Se, dét er X-factor jeg kan forstå.Har aldrig rigtig fulgt med i showet (hverken i denne sæson eller de forrige), men bliver der blandet muffins ind i det, kan jeg godt begynde at se pointen. :-)Det lyder i øvrigt brand-hyggeligt med madrasser på gulvet og familiehygge (selvom det er foran fjernsynet).Og hatten af for den målrettede Hulk!

  3. Meget gennemført! Hun må gerne komme og lege med mit fondant! 🙂 Men pas på hun ikke bliver afhængig, det er pisse dyrt med sådan en kage hobby!

  4. Jeg kan ikke rigtigt skrive noeget sjovt om muffins, men vil bare sige at det her indlaeg og det forrige, faar mig til at falde helt i svime over, hvor laekre de smaa superpiger er 🙂 Hoejt aeggestokkesuk herfra!

  5. Eller gennemført tacky ;)Rigtigt god fornøjelse – og jeg X-er fingre for, at du får serveret muffins hver søndag. Efter at hun har støvet af. Tror lige jeg skal fortælle det til min datter ;)~ Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *