Om beundring

Nogen gange gad jeg godt vide, hvilke tanker der flyver gennem sådan et lille babyhoved. Her er det vandhanen hun beundrer og bagefter brugte hun ti minutter på at undersøge et stykke papir.
Også de større piger kan lade sig imponere – Hulk er som nævnt glødende nik og Jay fan – og lige i dag er de begge fans af deres storesøster og hendes skolekammerater.
I går var vi nemlig henne på krea-girls skole, og se et teaterstykke, som hele skolen lavede i fællesskab – med sang, musik, videoklip og lys. Vildt imponerende!
Det handlede om evolution, og jeg frygtede lidt at det var for kompliceret for mellempigerne at se på i halvanden time – men de elskede det!
Bagefter sagde frk fantastisk at den sang om “dyrenes grantræ” var klart den bedste(stamtræ), og Hulk syntes også det var godt – men som hun lidt nonchalant sagde:”ja, det kan godt være det var svært at lave ild – men det er også svært at lave vanillie-is, og DET kan min moster!”
Det bedste ved stykket – synes jeg – var klart istiden, hvor Krea-Girl klatrede rundt på et stativ og var et snefnug, der spillede stomp-agtige rytmer med en pind.
For pokker – DET var værd at beundre og det er muligt hun bare var i baggrunden, men hun overstrålede nærmest det hele.
Synes hendes mor og søstre…

(Visited 77 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om beundring

  1. Jeg er altså fan af dine børn!! De siger de skønneste ting – og det var med garanti slet ikke kun jer – Krea-Girl overstrålede ALT!!! Og jeg kan sgu godt forstå, at Superbaby undersøger vandhanen.. Det er sgu da også en sjove tingest!!!

  2. Jeg er også vild med de ting dine børn kan sige. Børn er bare generelt kloge, fordi de ikke er blevet så påvirket af livet som voksne er. Det synes jeg godt lige voksne kunne tage af tænke over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *