Om uventede gaver

Fik en lille gave med de her fine øreringe af min mand i morges da jeg vågnede – uden anden grund, end at det var onsdag.
Han havde solgt nogle brugte Xbox spil, og syntes det var synd for os at vi altid er flade og kun bruger penge på mad og bleer – så jeg skulle lige have noget luksus.
Det er muligt at jeg ligner en zombie, med pandaagtige træthedsaftegninger om øjnene, pga superbabys natteshows for tiden – men nu er det en luksus-zombiepanda med guld i ørerne.
Ikke dårligt.

(Visited 60 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om uventede gaver

  1. Aj, hvor dejligt… 🙂 Min kæreste "besluttede" at starte dagen med at smide (v)æggeuret i hovedet af mig! Men det gør han forøvrigt næsten hver morgen, hmmm…Og forøvrigt har han da ret god smag ham der Ninjaman.

  2. Hvor fint! – men I har da også lidt luksus med de stole der er ved at blive pakket ud i baggrunden på skraldespands-baby-billed 🙂

  3. Ja jeg er en heldig kartoffel, med ham ninjaman.Haha – og nye stole har vi endda også – fælles jule og fødselsdagsgave, som vi har ventet et år på og næsten havde opgivet kom… Det er lovlige kopier fra et dansk firma, der vist har snydt flere, så stor var overraskelsen over de faktisk kom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *