7 thoughts on “Om jobs man ikke gad at have

  1. "DET SKULLE VÆRE GANSKE VIST: De hudguffende doktorfisk virker, fortæller en søgning på Internettet" – haha, elsker lokalnyheder og journalister, der skal have udfyldt dagens kvote af nyheder og ord i samme! For når det står på 'Internettet' (bemærk – med stort I for at understrege det forunderlige i dette nymodens fænomen) – ja, så må det jo være ganske vist som salig HC skrev :-)Men seriøst ulækkert job – andres hud er bare ækel!

  2. Jeg er ærlig talt lidt overrasket over, at creme og en fil ikke kan fikse folks (ekstremt?) hårde hud. Det må da alligevel være et udtryk for desperation, når man begynder at finde på behandlingsmetoder, der inkluderer fisk der gnaver i en…

  3. Jeg vil da meget hellere få "fiskekysset" min hårde løberhud på fødderne væk end bruge de der rivejern. Måske man skulle starte sit eget akvarie?

  4. Anonym: helt enig, godt sagt;-)Nadia: ja det må kræve lidt fantasi – gad vide hvor mange slags dyr de prøvede, før de endelig fandt nogen med så klamme vaner?Maja: kald du det bare kysse – det er stadig bare fisk der æder vabler og bumser, ad!

  5. YAIKS!!! Det er alt hvad jeg lige kan komme på. Hvor klamt er det ikke lige at de der fisk skal sidde der og gnaske løs af diverse døde hudflager og bumser.

  6. Og nogen steder kan man få serveret sushi imens fiskene guffer løs på ens fødder…..øhh, det er sgu da lidt mærkeligt, hvem er så øverst i fødekæden her?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *