Om fedtegreven

Ja, jeg er jo hverken skønheds eller modeblogger, og er ikke normalt sådan en der har fingeren på pulsen med noget som helst.
Men  den her trend har selv jeg fattet: fedthalemus. Det er the shit.
Marens Kamille var den hotte trendsetter der gik først og anskaffede sig en, og dum som jeg var, viste jeg mine unger fotoet på  Marens blog, af musen, der lå og sov.
De har næsten ikke talt om andet siden….Og bedt om at se fotoet en milliard gange.
Og så i søndags, kom vi forbi en åben dyrehandel, og gik ind, bare for at se hvordan sådan en mus ser ud i virkeligheden.
Inden jeg vidste af det, vaklede jeg ud i solskinnet igen, med bur, kræ, allergivenligt strøelse, lede melorme til foder, kalksten og sovehule, til den nette sum af 900 kr.
Vi har slet ikke den slags penge, må overveje om vi kan supplere vores havregrød resten af måneden med dens melorme…
Den  17 årige ekspedient fik på få minutter overbevist mig om at: 1) de er vildt allergivenlige, sådan nogle mus, 2)de sover hele tiden og er meget stille, 3 )det er synd for børn, hvis de ikke oplever at have et dyr, 4)de er nemme at passe, 5)de lugter ikke, 6) det er VIRKELIGT synd hvis mine børn ikke måtte få den.
Jeg plejer at være immun over for salgstaler, men havde undervurderet effekten af salgstale PLUS 3 par bedende brune børneøjne. Ninjaman havde det på samme måde – og da ekspedienten fiskede sådan en lille mus op og lagde den i Hulks små hænder, og hun nærmest dirrede af fryd – ja så havde vi ikke rigtigt nogle gode argumenter imod det….
Så nu er vi en gnaver rigere – “Fedtegreven”, hedder den. Det er endda en han-mus, hvilket Frk Fantastisk syntes var rigtigt godt, for så var det ikke så synd for far, at han var eneste dreng. Og hvis vi nogensinde skulle stemme om fx vores hus skal males pink, eller andre “pigede” ting,så ville Fedte nok stemme ligesom Ninjaman.

Men nu har fedthalemus-trenden bredt sig. Vores nabos dreng vil også have en, og Hulkens tre bedste veninder kommer for at se den i weekenden, så de sammen kan udtænke planer for hvordan de også får plaget sig til sådan en lille fyr.
Se – ny trend, og vi er med, næsten fra starten.
Yeah!

(Visited 79 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om fedtegreven

  1. Og så sagde vi at det var FORBUDT at vise billeder af Fedte!! Min søn har nemlig først nu glemt billedet af Marens mus! Og vi har altså en Mops v- og det er nok sagde vi!!- seriøst, du får tæv hvis du laver diasshow og sådan noget. Hold nu den trend for jer selv!! (ok ok ok… så indrømmer jeg at det er MIG der ikke kan lade være hvis du gør det, så pleaaase. Jeg blir skilt hvis jeg slæber sådan en med hjem)

  2. Men altså, den er fandme også sød sådan en fedthalemus! Jeg er kommet til at sidde og nusse med den i både hele og halve timer. Altså når Kamille ikke er hjemme. Hun er helt nazi med den mus – ingen må være dens ven undtaget hende!

  3. Hmm.. er ikke sikker på, at nogen herhjemme nogensinde får lyst til at nusse med en mus – vi får nemlig tit og ofte uventet besøg af mus udefra (især lige omkring høsttid). Denne vinter er det løbet op i 20 stk tror jeg, og de gnaver i væggene og fiser rundt i vores stuer og værelser, og når de endelig går i fælden, hopper de rundt med den, inden de dør, fordi de er så store. Så nuttethed er ligesom ikke et issue her. (En rotte har vi også haft besøg af, og den nåede at muntre sig i tøjkommoden, inden den blev fanget – og den blev i den grad fanget – SMÆK sagde det – vil I se billeder??) Efter sneen er forsvundet, og vi fandt de huller, de havde gravet og gnavet sig ind i huset gennem, har vi endelig haft fred for trippen og gnavelyde i væggene, og følelsen af at være med i en Hitchcock-film er ved at fortage sig. Så hvis nu de unger får plaget sig til et dyr en dag, tror jeg nok, vi tænder mere på katte end på mus;-)/Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *