Om mode

Nu skal jeg vise jer, hvorfor jeg ikke er en modeblogger.
Det er ikke mig, med genert smil og blomster i håret der matcher tshirten.
Det er mig med kunstigt smil, fedtet taske, kikset hår, plettet tøj og åben gylp. Spol tiden 25 år frem og farv tøjet sort – så har du nogenlunde stadig min grad af stil.
Og det er derfor jeg ikke er modeblogger.

(Visited 116 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om mode

  1. Nu bliver jeg næsten fristet til at flashe mig fra ca samme alder… men nej, jeg kan ligeså godt bruge dit billede og beskrivelsen – dog med store briller, der fløj op i panden, når jeg smilede – meget hæmmende. Jeg har taget revanche med alderen og har nu meget flade briller med læsefelt (er jeg så gammel?)

  2. Hvor er I søde!!! Særlig det faktum at du har åben gylp!! Personlig hader jeg at få taget mit billede…..sjovt nok, når jeg så tager portræt billeder af andre, kan jeg slet ikke forstå at de ikke bare kan slappe lidt af og bare smile……

  3. Dit indlæg fik mig til at tænke på, at jeg tror at børn generelt gik i mindre modetøj før i tiden. I dag er det jo sjældent, at man ser børn med kikset børnetøj på.. Det er lidt trist…Hilsen endnu en ikkemodeblogger 🙂

  4. Pingback: Om hvad mode egentlig er – et mandagstip | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *