Indlæg nr 100 – hvad skal det handle om?

Om få dage, skriver jeg indlæg nr 100 på bloggen her.
Det er jo lidt rundt og bør fejres – så hvis nogen af jer har et forslag til et emne i gerne ville høre min version af, så er det nu i skal komme med det!
Og tak fordi i er så mange der læser med og kommenterer – jeg synes det er vildt hyggeligt at blogge.
P.s: hvis i ikke gider hjælpe mig med at finde på noget godt at blogge om, blogger jeg i protest om noget rigtigt kedeligt. Fx karse. Så kom ikke bagefter og sig i ikke blev advaret…

(Visited 59 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Indlæg nr 100 – hvad skal det handle om?

  1. hahahihi!!kan nr 100 være skrevet af Ninjaman? Livet med dig og pigerne set fra hans øjne….om ikke andet er du jo så godt til at skrive at du måske kan "skrive under hans navn"….? Karse kan også være sjovt….

  2. Kan du ikke skrive lidt om hvordan det er at skrive en bog? Ellers er jeg også klar på at høre om livet med dig set fra din families side:) Eller hvad med hvordan man får sin familie til at hænge sammen med FIRE børn, jeg har kun et, men det er svært nok allerede, er det som de siger at den første hjælper til med at opdrage de næste? Eller var det hunde man sagde det om?

  3. Ninjaman til tasterne!! Eller en af ungerne!Eller også skal du skrive fra dit nuværende jeg til dit 60-årige jeg eller dit 16-årige jeg. Den slags er også altid sjovt. Dét eller en make over!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *