Om babybio

Jeg skal mødes med min søde veninde inde i byen om et par timer, og bitche lidt over vores mænd og børn, mens vi vader gaderne tynde med barnevognen. Det er en onsdag jeg har set frem til længe.

Det er ellers onsdag der er babybio, men det tror jeg faktisk aldrig jeg gider igen.
Hvis du ikke ved hvad babybio er, så er det biografer der lader dig slæbe din baby med ind i biografsalen, hvor der så er dæmpet lyd og lidt lys under filmen. Egentlig et ok koncept, som jeg faktisk også har syntes positivt om før – men sidste gang var så møghamrende ufedt, at jeg bare aldrig gider det igen.
Nå, det var Harry Potter der gik, og det var dagen efter premieren. Der plejer at være 3-4 mennesker inde til babybio normalt, så det var ret overraskende at hele salen var fyldt.
Jeg havnede klemt inde mellem en stor dame, der hele tiden ammede sit barn fra det bryst der vendte ind mod mig, og som var så enormt at hun måtte hvile det på vores fælles armlæn, og en teenagemor med meget lavtaljede jeans og lyserød g-streng, som jeg fik set mere end godt var, fordi hun hele tiden bukkede sig ned til sin baby, som hun havde placeret på et tæppe ved sine fødder.
En biograf med plads til ca 500 mennesker, fyldt med ca 500 kvinder OG tilhørende spædbørn føles presset…. 50% af babyerne hylede, 2% sov, 10% kravlede rundt –  fordi de teknisk set var lidt for store og livlige til babybio, men mor havde været desperat efter at se den her film, 10 % øvede sig på gode råbelyde og afprøvede akustikken(heriblandt min baby, der ellers er så artig), og resten fyldte deres bleer, og mange af mødrene skiftede da bleen derinde i salen, så de ikke skulle gå glip af noget af filmen.
Mig og superbaby var lidt stressede af alt den skrigen og skiden, og endte med at gå før filmen var slut. Det var skræmmende. Mødre i store flokke er værre end bissende gnuer.

(Visited 49 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om babybio

  1. Ha-ha-ha. Babybio lyder ellers fantastisk og som noget, jeg ville ha' rådyrket under mine barsler. Men i versionen med halvtomme sale.

  2. Har kun selv været i baby-bio en enkelt gang… I øst for paradis, Puslinger i Paradis, tror jeg de kalder det… Vi så ( eller prøvede at se ) åh, hvad hed den dog! Heath Ledger, Jonnu Depp og Jude Law i en og samme film.Ganske smuk film, men lidt kedelig!Harry Potter gemmer jeg til sofa, med slikskål på bordet, puder i ryggen, dyne over benene, Sovende dreng i soveværelset, og en slyngevugge med sovende bebs (som måske udkommer samme tid som Harry gør på dvd, Termin 9. Juni)Sidate Potter jeg så i bif, var også under graviditet… Og man går bare glip, år man hele tiden skal tisse!Nå men vil lige fortælle at jeg læser din blog fast, men ikke er så god til at efterlade en lille kommentar, som jeg ville ønske jeg var. Har selv en blog, så jeg ved hvor meget det varmer!Jeg er slem til at bruge blogland lidt som et dameblad… Bare uden de irriterende reklamer:-)Og med ting man kan lade sig inspirere af og evt. lave selv (DIY) i stedet for de kulørte magasiners pengemaskine-sider. Tak for din blog, og alle de ting og tanker du deler… Jeg nyder at læse den.Ps: hvis du støder åp sidste del af denne kommentar på et par andre sider, så er det fordi jeg lige har en lille håndfuls, som jeg synes jeg skylder en tak, lige som jeg skylder dig:-)

  3. Føj for den lede – det lyder ikke sjovt!Jeg har været afsted en gang, der var få mennesker og min sov under hele filmen. SÅ jeg havde en god oplevelse.Jeg synes det er et genialt koncept, men de burde faktisk sætte en begrænsning på deltagere, for det dur jo ikke når der er så mange!

  4. Altså jeg var der flere gange, men i de halvtomme sale, har faktisk også været der uden barn, da vi ville i biografen om dagen og havde lige glemt det med babybio, men det gik fint nok:-) Har dog hørt om det med de populære film, hvor biografen er fuld og det er bare ikke sjovt, skal heller ikke vælge for lange film, selv om sønnen synes farverne var fantastiske:-)

  5. Naja Louise: tak for rigtigt søde ord!og tillykke med sommerbabyen!I andre: er enig i at konceptet er godt, og har også prøvet det mange gange, i mine snart 5 år på barsel… Men det her var helt skræmmende og baby hadede det også… Så slut med det for nu! Det må vente til næste gang jeg har en nyfødt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *