Om tømmermænd

Tømmermænd – det har jeg ikke. Holdt nytår med vores unger, gode venner og deres to børn. God mad, lidt vin og en suveræn sejr til mit hold, i “tegn og gæt” – mændene skulle så tage opvasken.
Men til de af jer der HAR tømmermænd, har jeg fundet dette foto. Mmmmm – det kribler i mavesækken, ik? Selv om en mistænkeligt udseende hund, står med sine fedtede poter nede i dem, kan i nu kun tænke: må-have-burgere-NU!!!
God tur efter dem, vil tænke på jer, der tramper rundt i kulden efter burgere – mens jeg selv putter under dyne i min sofa, med bog, baby og kaffe inden for rækkevidde. Ah – første januar uden tømmermænd kan anbefales!

(Visited 145 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om tømmermænd

  1. Hørt! Det kan være en lidt flad fornemmelse selve nytårsaften… altså at sidde og glo på en flaske rødvin, man ikke rigtigt kan tømme. Men i dag er en god dag!

  2. Jeg havde heller ikke tømmermænd, var dog ekstrem træt, da jeg kun sov under 2 timer :-(Jeg læste i dag, at det der bliver solgt mest af 1. jan er burgere og fortrydelsespiller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *