om at være sproggeni

Der er kun 18 mdr. mellem mine to mellempiger, og de er enormt glade for hinanden, men der er også noget indbyrdes konkurrence mellem dem – især fordi den ældste af dem (frk. fantastisk) er lille af vækst og ikke så sprogligt interesseret, og lillesøster (Hulken) er ret høj og særdeles hurtigt opfattende – så mange opfatter dem som værende tvillinger.
Derfor springer Frk fantastisk på enhver chance for lige at demonstrere sin høje alder og sproglige vid, som fx her i dag, hvor jeg havde lavet dej til boller, og pigerne kom løbende for at hjælpe med at forme den.
Hulk(ivrigt):” skal jeg hjælpe dig med at krølle dem ud?”
Frk Fantastisk(belærende):” det hedder det altså ikke, lille ven. Det hedder folde dem ind!”
(Visited 116 times, 1 visits today)

One thought on “om at være sproggeni

  1. Pingback: Om ting, der er svære at sejle i | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *