Om mærkelig julepynt

Hold da op – hvor har vi været effektive i dag! Fik ryddet det sidste op fra vores ommøblering,købt resten af gaverne, købt julemad, købt juletræ, havde middagsgæster, pyntede træ, lavede lidt ekstra pynt og lavede en ordentlig bunke konfekt.
Imponerede? Det er så også noget af det eneste julede vi har lavet hele måneden…
Her noget af det politisk ukorrekte julepynt jeg lavede, med to fnisende mellempiger, ud af gamle wulffmorgenthaler tegninger.
Krea-Girl og ninjaman er ret forargede – men de lavede til gengæld en marcipandiller, under lige så meget fnisen. Så de kan godt bare tie stille med den forargelse!
Til gengæld er jeg lidt forarget over hvad det koster at få et skævt, tyndt og dryssende juletræ ind i sin stue, når man bor i København: 300 kr kostede det!

(Visited 141 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om mærkelig julepynt

  1. synes hel klart, at du skal sende billedet til p3, hvor de to herrer har travlt med at lave striber direkte i radioen i morgen :)Betyt

  2. Imponerende effektivitet. Vores julekvist kostede 370 (bor også i byen!) men så er den øko og vi kan æde den julemorgen, fx som drys på havregrøden..

  3. Wow, jeg kom af med 500 kr for mit på Ove Ditlevsens plads forleden..Er stadig i chok! 😉 men glædelig jul, trods alt.

  4. Hvordan laver man sådan nogle fine kugler? Er det bare lidt “vaks med en saks” og limstift, eller er det et særligt trick?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *