Om julekort

Jeg elsker at få breve, men synes at julekort – hvor der oftest bare står “god jul” – er vildt kedelige og knapt nok frimærket værd. Jeg har heller aldrig selv sendt nogen, af samme grund.
Bortset fra den jul, hvor krea-Girl var 1 år. Nu var jeg jo blevet mor, og havde godt fornemmet at så var der en del kedelige voksenting man bare gjorde alligevel – så hvorfor ikke også julekort.
Motivet skulle naturligvis være det smukke barn selv, og jeg iførte hende glorie, vinger og harpe, som hendes far havde brugt til en udklædningsfest, hvor han var engel. Hun gad ikke kostumet, så da jeg havde taget nogle få fotos, røg det af igen, sammen med
resten af tøjet, og jeg tog en masse billeder hvor hun hoppede rundt i vores seng.
Da jeg så stod med negativerne(ja det var dengang) og skulle vælge hvilket der skulle være julekort, satte jeg kryds ud for et englefoto og bestilte 30. Troede jeg…
Det var nemlig det her foto jeg havde afkrydset – men vi var unge, fattige og ude i sidste øjeblik, så det blev sendt alligevel.
Som min veninde sagde, da hun fik det:”lige først troede jeg det forestillede min nabo, Elias!” og elias er flink – men jeg ved ikke hvad folk tænkte over at få et julekort, med foto af en stiv, tandløs grønlænder.
Ømt, ikke?

(Visited 175 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om julekort

  1. Jeg er også overbevist om, at man som ny mor skal sende julekort eller julebrev ud. Jeg går stadig og overvejer om jeg gider, og hvad pokker jeg egentlig skulle skrive i det…

  2. HA HAAAAAAA, jeg griner også endnu. Og fantastisk at I bare sendte det alligevel – tror mange perfekte førstegangsmødre ville have lavet det hele om!!

  3. Fru forstad: du må flashe gevirbarn på din blog, hva?Dejligt i andre morede jer – vores venner og familie dengang var noget undrende over at vi sendte så dårligt et FOTO ud…

  4. Prøv lige at høre her; jeg fnisede simpelthen så meget over det der indlæg, at jeg slet ikke kunne stoppe igen, og var nødt til at lade uforstående mand læse med over skulderen, mens jeg klukkede. Og alt muligt. Og så endte jeg med at måtte dele dig på bloggen. Fniser bare stadig!!! Tak for ugens bedste grin 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *