Om julegaveproduktion

Ja, jeg har altså ikke noget sjovt at sige lige nu – er lidt kørt ned af at have syge børn. Til gengæld stod de pissetidligt op i dag, og syntes vi lige så godt kunne gå i gang med at lave julegaver. Så nu sidder vi her og maler på glas, mens de andre er i skole og på arbejde. Jeg glæder mig til kageglasene er færdige, så jeg kan få puttet de småkager vi bagte forleden i dem, og pakke dem ind, så jeg ikke selv kan få fat på dem. Har nemlig spist halvdelen selv på fire dage, og tør ikke veje mig – men har mistanke om at man ikke taber sig af at ligge helt stille med tre børn i favnen, mens man propper sig med en hel pakke smør og en pose mandler forklædt som vanilliekranse..

(Visited 76 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om julegaveproduktion

  1. Jeg tror helt sikkert du taber dig 😉 Du ammer vel lystigt og med alle de syge børn er der sikkert ikke tid til at spise andet en småkager. Keep up the good work, man skal jo også lige træne kæberne lidt inden julen starter for alvor 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *