Om en meget mærkelig date

For 13 år siden, var jeg 22 og nygift, med min bedste ven – som jeg bare ikke var forelsket i.
Så mødte jeg ninjaman, og blev stormende forelsket, for første gang i mit liv.
Og det var særdeles gengældt, men han var også optaget… Så vi nøjedes med lidt fingerfletning og lange blikke ved fester i flere måneder – og så hjalp jeg ham med at male hans lejlighed, og han inviterede mig ud som tak.
Jeg havde sommerfugle i maven og på forhånd dårlg samvittighed, for jeg vidste godt, at jeg ville kysse ham, hvis han spurgte.
Nå, men vi mødtes på Vesterbro, foran en piercingklinik. Ja, han havde glemt at han havde en tid til en tungepiercing!(wtf?)
Så jeg holdt ham i hånden imens, og det søde og forbudte ved at gøre det, røg lidt i baggrunden over hvor megaklamt det var!
Bagefter havde han lidt ondt, og måtte ikke spise. Så jeg sagde at jeg selvfølgelig heller ikke var sulten.
Og der var en film han havde hørt godt om, så vi gik i biffen. Filmen hed “mikrokosmos”, og var en fransk dokumentarfilm om insekter, filmet vildt tæt på.
Det var SÅ mærkeligt!
Og midtvejs gennem filmen hævede ninjamans tunge så op pga piercingen, så da vi efter filmen gik en tur ned af strøget, savlede han og talte som et barn med downs syndrom. Nuttet hos en to årig – men ikke en 25 årig.
Det blev ikke den aften vi kyssede, kan jeg afsløre – men daten glemmer jeg aldrig.

(Visited 146 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om en meget mærkelig date

  1. Ha ha!For ca. lige så længe siden, røg min veninde og jeg os skæve for ca. første gang. Jeg havde også hørt om en vildt fed film. Den hed Mikrokosmos. Det var også en underlig oplevelse! (det tog MEGET lang tid før vi forstod at det var en doku om insekter)

  2. Det VAR mikrokosmos, filmen hed;-)Han havde de der tungepiercinger i mange år – han fjernede dem, og klippede sin lange hestehale af, lige inden vi fik vores første barn – for nu ville han altså ligne en far!:-)

  3. Pingback: Om det der kærlighed – del 7.1 | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *