Om opkast

Søde lille hulk har brækket sig hele natten… Men lige nu har hun det godt nok til at vi kan fjolle lidt, og lave “skønheds-læge-helbredelses-salon” og dække hendes lille fjæs med
agurkeskiver.
Opkast er altså en af de mest klamme ting at tørre op, synes jeg.
Og her er en top 5 over de klammeste ting jeg har oplevet med opkast:
1): vågnede engang i buldermørke, ved fornemmelsen af barn der brækkede 5 liter opkast op i mit øre.
2): var engang i byen med en veninde, der kastede op i sin håndtaske i toget, og så måtte vi stå og rode i den efter hendes nøgler senere…
3): hulk nåede lige før at råbe:”hjælp!” fra toppen af trappen, før hun kastede en gigantisk portion havregrød op – sådan en kan eddermaneme dække et stort areal!
4):gravid og på vej hjem fra Jylland, brækkede jeg mig ud af vinduet, med det resultat at vindue og dør på bagsædet blev så dækket af bræk, at vi måtte trække lod om hvem der skulle åbne bagdøren og lukke børnene ud…
5): da min søster og mig var børn, kørte vi tur i vores dagplejemors nye bil, med strenge ordrer om ikke at kaste op på gulvet, hvis vi blev køresyge. Så min søster hev ud i vores dagplejemors datters ærme, og brækkede sig ned i ærmet. Har stadig grimme mentale billeder af hende, der sad og tudede, mens hun prøvede at holde ærme på rød strikttrøje så stille at brækket hverken løb videre op på kroppen, eller ud på gulvet.

(Visited 229 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om opkast

  1. Åh gud for en megafniser :)Jeg husker en gang hvor vi var 3 piger der fuldede os i en kælder. Og alle blev dårlige, og kastede op på skift. DA vi var kommet os lidt,og var gået i seng kom jeg alligevel til at kaste lidt op. I sengen. Men orkede ikke gøre noget ved det. Og næste morgen, da en af de andre piger vågnede og sagde "ad! jeg må have brækket mig i søvne – jeg har det i hele håret!"…sagde jeg ikke hvis bræk det var. Det var helt ærligt til alles bedste..

  2. Åh, nej dog! Jeg er selv hjemme med en syg dreng. Han har dog heldigvis ikke brækket sig – denne gang. Han har faktisk engang brækket sig NED i min mund! Ad! Han var lille og jeg holdt ham oppe over mit hovedet og jeg åbnede munden og han brækkede sig…shit, det smagte dårligt.Jeg drak engang sådan noget grønt, stærk saft, som man normal blander op med sprut. Det var et væddemål, der endte med at jeg brækkede skriggrønt bræk op en halv time senere. Det var mørkt uden for, men det der bræk var nærmest selvlysende! Ups…God bedring med Hulk!

  3. En god ven brækkede sig hele natten i – hvad han troede var – en spand. Næste morgen viste det sig, at det var hans papirkurv – i flet. Det var ud over det meste af hans værelse…

  4. HAha! Jeg hader også at tørre bræk op. Eller vaske ting med bræk på. Så da ældstedatteren var ca. 1 år og begynder at kaste op i vores seng, skynder jeg mig selvfølgelig at holde hende hen over halvsovende gemal, så hun kaster færdigt op på ham. Så slap jeg for vasken og tørren. Men ikke for brok …

  5. Jeg var som barn (i øvrigt også stadigvæk) meget køresyg, så jeg har mangt engang brækket mig ind på maven af min far i en taxa, for at jeg ikke skulle gøre det på gulvet…Med alderen er det dog blevet bedre, nu får jeg bare kvalmen, men der skal meget til før jeg kaster op (alt for meget og ingen fingre i halsen virker)Min søn har gylpet mig i munden og alt for mange gange ud over mig, der i blandt i et fly, hvor jeg selvfølgelig ikke havde skiftetøj med til mig…

  6. Jeg har engang kastes lidt op ned i ærmet på min jakke. Sad i bussen på vej hjem efter fredagsbar i gymnasiet og havde vist lige fået en enkelt tår over tørsten, og det var bare for pinligt at få bus chafføren til at stoppe bussen så jeg kunne komme ud og kaste op… Gik aldrig med den jakke igen….

  7. Det her er heldigvis ikke sket for mig men en veninde, det var tiden med halbal (jeg er jyde ok?) og isbjørne (en drink med vodka, blå bols og sprite) og med lidt for mange af dem og spagetti til aftensmad var hendes bræk det mest omtalte den aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *