Om anderledes syn på konfekt

Jeg var til julefrokost på mit arbejde fredag aften – sammen med superbaby.
Det var voldsomt hyggeligt, med superbaby der smilede sødt, hev min leder i skægget og prøvede om en af mine kollegers mørkebrune hudfarve kunne skrabes af med en negl – og så faldt hun pænt i søvn i barnevognen efter en time, og sov hele vejen hjem i snestormen kl 01.
Så jeg havde masser af tid til at få snakket med en masse dejlige voksne mennesker – også om andet end børn.
Min søde kollega har fx fået et ekstra-job, på en swingerklub. Så jeg blev nødt til at pumpe hende hårdt for info, for det er sgu da for skægt!
Hun laver kaffe og holder opsyn (og kunne ikke drømme om at deltage i nogle af.. Øh…aktiviteterne), men hun må ikke fortælle noget sladder om hvem der kommer der og den slags (æv!), men jeg lærte følgende nyttige oplysninger:
1): når man først har prøvet at jokke i et brugt kondom med bare tæer, holder man op med at være så sippet
2): når man er den der er ansvarlig for rengøring, bliver man meget glad når der indkøbes latexlagner, for de kan tørres af med en fugtig klud
3): julehyggedag hedder “knep og klister”, involverer en masse slik og krymmel, og giver et HELT andet syn på de kendte klassikere “nougatmåtte”, “marcipanstang” og “nougatstjerne” – og på kropsbehåring.
Det er så dejligt når man lærer nye ting!

(Visited 97 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om anderledes syn på konfekt

  1. Åh, hvorfor har jeg ikke klikket på linket på Marens blog før nu? "Knep og Klister"? HHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAP.S.: Jeg har en blog, men den er ikke lige så sjov som din!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *