Om at ligne en tabermor

Det her er nogle år siden, men jeg morer mig stadig over det, og tænker over hvad folk mon egentlig har sagt om mig siden?
Jeg stod træt og højgravid med en 3 årig i Føtex, og havde lovet hende et lille glas hvidtøl til risengrøden, og hun blev ved med at plage om hun ikke nok måtte åbne den og smage nu.

I køen sagde hun så – igen -:”må jeg få en øl mor?” og jeg hvæsede irriteret:”nej jeg har JO sagt du kan få øl når du kommer hjem!”

Nøj hvor folk stirrede, og det var først timevis senere at jeg tænkte over hvad jeg havde sagt…
(Visited 141 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om at ligne en tabermor

  1. HAHAAA! De er så skønne de kommentarer!Da Rasmus var tre år var vi hos den lokale købmand aka sladdercentral i vores lille by. Jeg spørger Rasmus om han vil have en sodavand, hvorefter han går hen og åbner lågen og siger: Jeg tror bare jeg tager en øl mor! Og ingen jeg får set mig om har han taget en dåsebajs! Vi skreg af grin og det er stadig en af yndlingshistorierne i byen 🙂

  2. Kanon ! Jeg er engang kommet til at drikke min 2 årige datter fuld i juleøl 🙁 Det var ikke så godt, men jeg forsøgte bare at skabe en hyggelig juletradition med indtagelse af risengrød og hvidtøl mens vi så første afsnit af julekalenderen i TV. Det tog så lidt overhånd, men nu ved jeg da at hun kan bære en brandert !

  3. mahhahah!! De har da bare en dejlig måde at sige tingene på!! Jeg visste slet ikke at der er alkohol i hvidtøl:o) Okej det skyldes jo at jeg ikke er dansker og den eneste øl jeg drikker er Guinness….

  4. Pudsigt nok kan jeg huske dig tydeligt fra dengang.. Vi handlede nemlig også i Føtex og på det tidspunkt havde jeg netop læst om hjemmefødsler, og købt et eller andet fodformet fra din shop 😀

    Dog var jeg ikke i nærheden den dag med øllen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *