Om at tegne en overskrift

Ih, hvor er jeg træt af at min blog ikke har sit eget design….
Har prøvet at tegne et overskriftsbanner, ved faktisk også godt ca hvordan det skulle se ud – men kan ikke tegne… Min tegneudvikling stoppede da jeg gik i 5. klasse…
Jeg synes superbaby blev god, men de andre ikke. Især mig selv, jeg ser bare ikke halvt så cool ud som jeg godt gad jeg gjorde – men ok, sådan er det faktisk også i virkeligheden.

(Visited 148 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om at tegne en overskrift

  1. Ved du, tænk hvis du lavet en bog!!?? Du er smaddergod til at skrive og jeg har siden jeg fandt dig smidt din blog adr.rundt om til venner og elsker at højt fortælle dine indlæg hvis de har glemt at læse den. Mine girlfriends hyler og vrider sig af latter og nikker genkennende og beundrer dig for at du skriver om ting de aldrig ville indrømme overfor sine girlfriends;)

  2. pretty please….Jeg er så glad for at komme ind på din blog og ikke mærke mine øjne bløde, fordi jeg skal ignorere alt muligt fniller fnaller.(ehmmm jeg er jo selvfølgelig klar over, at du ALDRIG ville tillade fniller fnaller layout på din blog!)Men du, din tekst, din familie og den blå, blå sommer himmel giver mig et tiltrængt pusterum i dagens travlhed.-Betyt

  3. så må du gerne…..Jeg havde faktisk også tænkt over det (ja, sådan er jeg… dét at skrive en kommentar i en blog, kan faktisk være en vigtig ting, som man kan fundere længe over).Nej, jeg kom til at tænke på, at jeg måske var en kende hurtig på aftrækkeren. Eller også var det panik…. for selvfølgelig ville en overskrift være cool… især med superbaby.Men jeg står ved min fniller fnaller aversion.:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *