Om stort hoved

Hvis nogen tvivlede på at det var sandt mit hoved er så stort, så kommer beviset her.
Ja – det er mig. For 35 år siden. Jeg ser næsten fuldstændigt sådan ud stadig væk – dog er jeg blevet ca 20 cm højere,har fået en rynke i panden, en ekstra dobbelthage og den hønsestrikkede vest sidder en del strammere på mig… (men det er nok fordi jeg ammer).
Kan i se det er sandt, at jeg har en af nordeuropas højeste pander?

(Visited 257 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om stort hoved

  1. Jeg tror, vi må lave en højpandet klub (hvilket trods alt er noget bedre end fladpandet)! Eneste forskel er bare, at jeg har et ret lille hoved. Det bliver panden ikke meget kønnere af, skulle jeg hilse fra mit spejlbillede og sige.I øvrigt ser du nu ret sød ud!!

  2. Tak Stine – og i lige måde!Vi burde lave en klub for folk med store hoveder – den kan dog nok ikke være hemmelig, for det er svært at skjule hvis man er et værdigt medlem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *