Om julegaver til børn

Med fire børn af samme køn, er det svært at finde på gaver, som de ikke allerede har. Jeg leder derfor altid i god tid, og har nu fundet denne, som de med garanti ikke har!
Og lille Hulk elsker dukker, og begge mine mellembørn er jo unaturligt optaget af min kropsbehåring for tiden – så mon ikke den ville vække lykke?

(Visited 176 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om julegaver til børn

  1. Jeg er heller ikke forarget – tænker bare at jeg ikke ville ansætte ham der har opfundet dem, som produktudvikler i MIN virksomhed.Men måske er ideen faktisk ok – jeg viste nemlig dukken til Hulken, og spurgte om hun ønskede sig den og fik som ventet et nej, men også et "rødhårede dukker er ikke lige mig…"Men behåringen var vist ok.Mærkeligt barn

  2. Ja især ankelhåret undrer jeg mig også over!Men der er SÅ mange mærkelige ting man kan købe – i kan godt glæde jer til et blogindlæg jeg har skrevet allerede, som kommer på om to dages tid, med links til skøre gaver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *