Om forbrugeroplysning

Jeg ved ikke helt hvad det er med mine børn for tiden, og deres interesse for min kropsbehåring (som altså ikke er så overvældende som rygterne siger).
Men i går var vi på Nationalmuseet. Den næstyngste skulle tisse, og jeg gik med hende ind på toilettet, og tissede så også lige selv. Da vi kommer ud, står der nogle teenagepiger i kø, og barnet synes så de bør have følgende oplysning:”min mor har vildt meget hår på tisseren!” wtf??
Pigerne begynder selvfølgelig at fnise, og jeg skynder mig at få gelejdet min unge ud, inden hun beslutter sig for også at informere dem om hvor lange bryster hun synes jeg har.

(Visited 246 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om forbrugeroplysning

  1. Pingback: Om udbasuneret nøgenhed | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *