Om onde søløver

Jeg aner ikke hvor det her foto kommer fra,
eller hvem det er der er på det –
men jeg er VILD med det psykopatiske udtryk søløven har i ansigtet!
(Visited 585 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om onde søløver

  1. Åh hvor fedt andre synes den er sjov – troede bare det var mig der var mærkelig!Jeg lagde den på min facebook, og taggede søløven med min mands navn i sommer. Han har ikke fundet ud af det endnu.

  2. geeeeees mayyyyyn scary … det ser jo ud som om den har rabies i stadie 10+meeen ellers en ornli syg griner! :-DPS (stakkes din mand 😉 )

  3. jeg vil bare sige TAK! du har simpelthen vendt mit humør 180 grader: jeg er pendler og mor og DSB er atter en gang så meget forsinket, at jeg ikke kan nå hjem og se et stk. barn i dag (igen) så jeg sad og skumlede, på grænsen til det arrige – og skulle fordrive tiden, og så faldt jeg over din blog – og begyndte fra en ende af – og min sidemand i toget har lige spurgt, om jeg er okay, fordi jeg tudede af grin til det billede (lydlyst vel at mærke!) SÅ TAK! du har fåen en ny trofast læser! hvor er du sjov og skarp!

    • TAK! Hvor er der dejligt at høre, at jeg kan underholde dig sådan! Jeg tudede også af grin over det billede, i flere dage. Så sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *