Om bloggen

Her kan du læse om mig og mit liv; kaos og kærlighed; fjol og pinligheder; børn og bøger; strøtanker og zombier.
For tiden har der også været lidt trist sygdomstema indover, da min mand fik konstateret kræft i efteråret 2015, og stadig er i gang med et længerevarende behandlingsforløb.

Bloggen har eksisteret siden 2010.

Jeg hedder Kim, er 40 år og københavner, men derudover foretrækker jeg, at bloggen er anonym, da jeg arbejder med mennesker, og ikke gider blive googlet.
Jeg elsker at skrive, og har skrevet uafbrudt siden jeg var ganske lille: har udgivet en fagbog, haft faste klummer flere steder, skriver på en roman, og kaster mig generelt over alt, der har bare lidt med ord at gøre;).
Kan rigtigt godt lide at have en blog, med de muligheder for at bemærke alle de sjove/anderledes/rørende ting i hverdagen, og formulere dem på skrift.

Jeg er mor til fire fabelagtige piger på 6, 9, 11 og 14 år, og har været sammen med deres lækre far i 19 år.
Han hedder Ninjaman, på bloggen – men ikke i virkeligheden.

Bloggens navn skal ikke tages som, at jeg tror jeg er en superhelt – men da jeg startede bloggen, havde børnene superhelte-dæknavne: Krea-girl, frk fantastisk, kagemesteren og superbaby, og da jeg jo er deres mor – blev det til superheltemor.
Nu omtaler jeg dem primært ved deres alder eller nummer i søskendeflokken. (altså på bloggen: i det virkelige liv har de navne!;))

Da jeg startede bloggen var jeg på barsel med vores yngste datter, og bloggede mindst en gang om dagen – men nu har jeg fuldtidsjob, fire større børn og en masse om ørerne, så bloggen er mit frirum, hvor jeg skriver når jeg har lyst, tid og noget jeg vil dele.

427910_10150712596029661_1895865903_n