Om bloggen

Her kan du læse om mig og mit liv; kaos og kærlighed; fjol og pinligheder; børn og bøger; strøtanker og zombier.

Bloggen har eksisteret siden 2010.

Jeg hedder Kim, er 41 år og københavner. Min blog er forholdsvis anonym, da jeg arbejder med mennesker, og ikke gider blive googlet.
Jeg elsker at skrive, og har skrevet uafbrudt siden jeg var ganske lille: har udgivet en fagbog, haft faste klummer flere steder, skriver på en roman, og kaster mig generelt over alt, der har bare lidt med ord at gøre;).
Kan rigtigt godt lide at have en blog, med de muligheder for at bemærke alle de sjove/anderledes/rørende ting i hverdagen, og formulere dem på skrift. Bloggen er mit frirum, hvor jeg skriver når jeg har lyst, tid og noget jeg vil dele.

Jeg er mor til fire fabelagtige piger på 7, 10, 12 og 15 år, og har været sammen med deres lækre far i snart 20 år.
Han hedder Ninjaman, på bloggen – men ikke i virkeligheden.

Bloggens navn skal ikke tages som, at jeg tror jeg er en superhelt – men da jeg startede bloggen, havde børnene superhelte-dæknavne: Krea-girl, frk fantastisk, kagemesteren og superbaby, og da jeg jo er deres mor – blev det til superheltemor.
Jeg bruger ikke de navne længere på bloggen, men omtaler dem primært ved deres alder eller nummer i søskendeflokken – men i ældre blogindlæg optræder de under fjollede navne.

427910_10150712596029661_1895865903_n