Annoncering og reklame

Alt hvad jeg anbefaler på bloggen, er min helt ærligt mening.
Hvis jeg ikke kan lide noget, skriver jeg som regel ikke om det.

Jeg smider indimellem et affiliate link ind, hvis jeg opdager at jeg kan, i forbindelse med noget jeg alligevel har skrevet. Affiliate betyder,at jeg får en lille procentdel udbetalt, hvis nogen af jer køber derigennem. Jeg skriver aldrig indlæg for at få affiliate links flettet ind – udelukkende hvis jeg alligevel skriver det, og oprigtigt kan lide en ting eller et sted.

Hvis du vil annoncere, donere præmier til konkurrencer, sende ting til test eller andet, er min mail superheltemor@live.dk

4 thoughts on “Annoncering og reklame

 1. Vi er ca 15 damer der nørkler for Røde Kors. Jeg sidder i øjeblikket og strikker huer til smothies, det vil være dejligt at smage dem. Og så prøve huen på flasken senere. På forhånd Tak. MH. Lis Klausen

 2. Kære Kim

  Jeg skriver på vegne af turbineforlaget og vil høre, om du kunne være interesseret i at anmelde vores kommende bog Kanintesten? Hvis du har tid og lyst er du også meget velkommen til at modtage andre anmeldereksemplarer fra os.
  Du kan læse mere om forlaget på: http://www.turbineforlaget.dk.
  Såfremt du er interesseret i at anmelde Kanintesten eller andre anmeldereksemplarer fra forskellige genrer, må du meget gerne sende din fysiske adresse og så skal jeg nok sørge for, at du vil få tilsendt bøgerne fremover.

  Mvh
  Milan Højlund Ganesan
  Administrativ Assistent for Redaktionssekretær Marie Jensby

  TURBINE Forlaget
  Balticagade 10, 2.sal
  DK 8000 Aarhus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *