Lidt om virkeligheden – og et farvel og tak til blog

Den skarpe læser, har nok for længst bemærket at bloggen ikke længere opdateres.

Hvis man gerne vil læse boganmeldelser, foregår den del nu på Instagram, under navnet hverdagsbog. Hvis man hellere bare vil følge lidt med i bidder fra mit virkelige liv, er det også på Instagram, hvor jeg hedder hverdag. Det er ikke så personligt mere: superpigerne er blevet store og de sidste år er der sket en del ting der er for private, at udbrede mig alt for meget om – både på mine og deres vegne. Men der er stadig små bidder kurateret hverdagsliv og en hel del om min fladnæsede hund.

Tak til alle jer der har læst med herinde i rigtigt mange år, tak for alle jeres kommentarer, sjove historier, hep og støtte. Det har været en rigtigt fed oplevelse at skrive på den måde, til folk der tager imod det, som I har gjort.

Hvis I savner at læse noget jeg har skrevet, udkommer min debutroman til sommer, og kan forudbestilles nu. Yay!

Det her er et reklamelink til bog og ide og det her er reklamelink til Saxo.

Håber nogle af jer gider læse – og ikke hader den!

kram og solskin til jer

(Visited 915 times, 2 visits today)

23 thoughts on “Lidt om virkeligheden – og et farvel og tak til blog

 1. Tusind tak for dine dejlige ord. Det har været en fornøjelse at få lov at følge med. Al held og lykke fremover.

 2. Tak for mange gode indlæg♥️Din blog var en af de første jeg læste. Det har været en fornøjelse. Men jeg følger selvfølgelig med på sidelinjen på instagram☺️

 3. Jeg har virkelig nydt at følge med på din blog, og har ofte tænkt over, hvor du var blevet af. På en, “jeg føler jeg kender dig, og holder meget af dig” måde. God vind fremover. Jeg glæder mig til at læse din bog. Kh. Martha

 4. Du var en af mine første blogs – tak for god underholdning, gode indsigter og relaterbart indhold 😊
  Har selvfølgelig for længst fundet dig på Instagram 😄

 5. Det har været hyggeligt at ‘følges ad’. Du var en af de allerførste blogs, jeg fulgte, og mine børn er vokset i takt med dine.
  Jeg finder dig på Instagram. Og hvor lyder din bog dog spændende! Den glæder jeg mig til.

  • Det er jeg enormt glad for! Håber du synes bogen har noget af det samme som blog, selv om det er fiktion

 6. Tak for en masse gode indlæg. Det har været en kæmpe fornøjelse at følge dit liv, tanker og oplevelser. Glæder mig også rigtig meget til at læse din bog.

   • Det er jeg slet ikke i tvivl om ❤️ har altid nydt din måde at skrive på.
    Jeg synes det er så sejt og velfortjent, at du får udgivet en bog 😊

 7. Du var en af de første bloggere jeg begyndte at følge. Du skriver levende og elskede at følge med his dig og dine 4 skønne piger. Og så deler vi fødselsdato. Har tit følt en, “jeg føler jeg kender dig” og har fortalt om dine indlæg som om du var en kær ven.
  Jeg har virkelig nydt at følge med på din blog og har ofte tænkt over, hvor du var blevet af, men følger med på Insta. Og bliver starstruck når jeg ser du har liket noget af mit.

 8. Du var også den første blog jeg fulgte. Jeg har selv fire børn herhjemme og hold nu op hvor har jeg grinet ig bare fået en god varm fornemmelse i maven af at læse om jeres familieliv og alt det andet. Mange kærlige tanker til dig og din familie – selvom jeg ikke kender dig – føler jeg alligevel at jeg holder af dig ❤️ og griner stadig ved tanken om mange af dine indlæg – især et der involverer en navlestreng. Tak 🤭🤭🥳

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *