Anmeldelse: “Midnatsbiblioteket” af Matt Haig

Nora føler hun har truffet alle de forkerte valg i sit liv, og står uden job, kæreste, venner og familie, og fortryder alle de veje der har ført dertil. Da hendes kat dør, beslutter hun sig for selvmord. Istedet for at dø, havner hun i et bibliotek, indeholdende bøger med alle de andre veje hendes liv kunne have taget. Bibliotekaren får hende til at prøve de forskellige liv af, men uanset hvad hun prøver, er der ting der ikke fungerer ved den.
Jeg syntes langt hen ad vejen, at bogen var lidt for “tænkt” filosofisk, men den voksede på mig og var faktisk en rigtigt god læseoplevelse. Tankevækkende, fascinerende, og en bog der blev siddende i mine tanker længe, som en positiv påmindelse om at leve det liv man har.
Min vurdering: 4/5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️

(Visited 138 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *