Hverdagsfin – vind en kjole fra MondoKaos fabelagtige udvalg af vintageinspireret tøj

Konkurrence/reklame.

Da Ditte, fra en af mine absolutte yndlingsbutikker gennem mange år: MondoKaos, skrev om vi skulle lave en konkurrence til jer læsere, var jeg helt på! Her i hele denne lange hjemmearbejds/nedlukningsperiode er jeg selv kommet ind i en vane med bare at tage det mindst plettede fra vasketøjskurven på igen, men den dag hvor jeg var prøvekanin for mine teenageres nylærte makeup-færdigheder og efterfølgende fandt en pæn kjole bagerst i skabet frem, nød jeg overraskende meget at få komplimenter fra mand og unger – det fik det hele til at føles lidt festligere.

Så, ja for pokker – selvfølgelig er det lige nu der er mest brug for en konkurrence, hvor man kan vinde det helt rigtige stykke tøj at føle sig fin i, mens vi venter på lysere tider. En af de ting jeg fantaserer om at gøre når verden åbner op igen, er at tage ind i MondoKaos fine butik på Nørrebro og få noget hjælp af de vanvittigt søde ekspedienter til at købe lige den kjole der går allerbedst til hvidvin med veninder, og alle de tusind andre ting man går og savner. Damn, jeg glæder mig.

Jeg lånte nogle kjoler fra MondoKaos at lege model i, og pigerne har haft det supersjovt med at være hjælpsomme og opfindsomme makeupartister/stylister/fotografer i en hel del eftermiddage. (Og ja – hvis frisørerne snart åbnede op ville jeg kunne være en lidt pænere model, men sådan er vi nok også mange der har det efterhånden;))

Øverst på min ønskeseddel står nu det eneste par høje sko jeg har oplevet at kunne gå rigtigt i, nemlig disse fra Nordic shoe people:

Jeg er helt vild med dem! De ser høje ud, men er kun 4 cm høje og hælder ikke særligt meget, så jeg vil tro man kan holde ud at have dem på en hel aften uden ømme tæer – også selv om man – som jeg – har en møg-fod, med en storetå der ikke kan bevæges. Jeg skal helt sikkert have sparet op til et par selv, og glæder mig allerede til at det – forhåbentligt – bliver muligt at danse i dem til en fest til sommer.

Se lige hvor flotte de ser ud på!

Og her har mine stylister sat dem samme med strømpebukser fra Swedish stocking og den fine prikkede kjole fra Very Cherry.

Jeg elsker den kjole-model, og to af mine mest brugte kjoler de sidste år er den samme: jeg har en orangeblomstret yndlingssommerkjole i samme facon og en petroleumsgrøn i et tykkere materiale. Den sidder virkeligt pænt – og så har den lommer, hvilket altid er et plus. Kjolen findes i vildt mange smukke farver og mønstre, der er så forskellige at folk slet ikke opdager at man har fundet sig en yndlingskjolemodel.

Hvis man trænger til at være ekstrafin, er denne pangfarvede kjole med vidde også virkeligt behagelig – og så kan man gå rundt og glæde sig til at have den på til mere festligt brug når vi må den slags, for den kan begge dele.
Det ligner at den er slå-om, hvilket giver en fint markeret talje og passende kig til barm, og så har den dejligt meget vidde i skørt. Og lommer!

Jeg er også vild med denne her, og synes den duer til både fint brug og hverdage. Den har en lidt afdæmpet skjortefacon, men skørt der kan danses i og jeg kan rigtigt godt lide det store bælte der fremhæver/skaber talje.


Mærket er “Heart of Haute”, og den findes også i turkis, sort og rød. Den denimblå her er også på min ønskeseddel. Den er lidt dyr, men jeg er også sikker på at det er en kjole man kan have i rigtigt mange år og blive ved med at være glad for. Stoffet er helt tyndt og behageligt at have på, og jeg ville bruge den til hverdag med en rød cardigan over og til fest med nogle fine sko. (Men nok  mest til hverdag, for dem er der flest af og det ligner en kjole man har lyst til at tage på ofte!)

Bemærk gerne den lille hundemås, der har sneget sig med på det ene foto.

Og nu til det der gør dette spændende for jer:

Vind en valgfri kjole – eller noget andet – fra MondoKaos og gør hjemmebagere lidt festligere!

Alt du behøver gøre for at deltage i konkurrencen er at gå ind på MondoKaos lækre webshop og finde lige den kjole, de par sko, den cardigan eller andet, som du ville være allergladest for at eje, smid et link til det herunder, og kryds fingre! Du kan også deltage i konkurrencen inde på min Instagram @hverdag. Vinderen trækkes tilfældigt på enten Instagram eller her d. 9-3.

 

konkurrencen er slut. Vinderen blev Stine Maj Wille

(Visited 486 times, 1 visits today)

33 thoughts on “Hverdagsfin – vind en kjole fra MondoKaos fabelagtige udvalg af vintageinspireret tøj

 1. Nøj, der var mange fine kjoler derinde. Og så gik mange af dem også op til størrelser som jeg kan passe, en glædelig overraskelse 😀
  Jeg synes den skjortekjole du modellerer ser skøn ud, så den ønsker jeg mig a praktiske årsager, for selvom nogle af de swingkjolerne med bådudskæring kalder på mig, så er hverdagstøj en større mangel i min garderobe, men hvis jeg skal giftes i nærmeste fremtid skal jeg klart derind og lure igen 🙂

  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/heart-of-haute-skjortekjole-navy

 2. Min højde og minus barm går ikke så godt i knækjoler, til gengæld ville jeg elske buksedragten, Very Cherry: Vintage stils buksedragt i rød 😍

 3. Denne her ❤️❤️https://mondokaos.dk/products/very-cherry-skjortekjole-i-lavendel-mondo-kaos-exclusive?option1=S

 4. Den allersmukkeste er godt nok den her hvide sag: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/daisy-dapper-brudekjole-i-1950er-stil-med-blonde
  -men så skulle jeg nok være lidt mere heldig i det der kærlighed, end tilfældet desværre er. Og dog, måske er det, jeg mangler, bare at smyge mig i den her labre sag på en hverdag: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/pretty-dress-company-nadja-pencilkjole-i-gron-med-rullekrave
  Eller den her på en af de første sommerdage: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/palava-rita-kjole-med-v-hals-i-gron-med-aebleblomster
  Jeg tror sgu, jeg lægger et link i min tinderprofil! (som jeg lige skal have oprettet først…)
  Skal man vælge, så bliver det sommerkjolen. Og så kan man jo altid ønske sig den anden til jul 🙂

 5. Sikke fine billeder og flot makeup. Ret smart at have egen makeupartisk i husstanden 😊. Jeg er vild med denne nederdel, har en i rød som er super behagelig at have på (hader normalt stramme pencilskirt), og får mine korte ben til at se længere ud ❤️.
  Og altså er det bare mig eller har du, men vi andre har taget coronakilo PÅ, tabt dig? Du ser meget slank og fit ud 💪.

  https://mondokaos.dk/products/house-of-foxy-smuk-40er-nederdel-i-sort

 6. Du er simpelthen så inspirerende! Nu har jeg opdaget en ny stambutik. Havde min svigerinde med derinde. Det er en flot butik jeg aldrig havde opdaget uden dig! Vi købte de tre kjoler du har på og en trøje.
  Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *