Vind verdens fineste vinterkjole – eller noget andet fra “Dress the bird”

Sponsoreret indhold.

Konkurrencen er slut. Vinderen blev “kid_kat”, udtrukket på Instagram denne gang.

Trænger vi ikke til en konkurrence, der kan lyse lidt op her i November-gråheden? Denne gang kan man vinde en fuldstændigt valgfri kjole, cardigan eller andet fra formidable Dress the bird, som jeg har samarbejdet med flere gange og været stamkunde hos i årevis.

I starten af efteråret købte jeg denne vidunderlige røde kjole, der muligvis er den bedste vinterkjole jeg har ejet i mit liv. Varm, velsiddende, med masser af vidde i skørtet – og så har den lommer! Bordeaux er endda min yndlingsfarve, så det er ikke nogen stor overraskelse hvor ofte jeg ender med at tage kjolen her på. Alle pengene værd – den kommer jeg til at bruge mange vintre fremover!

Jeg har handlet hos Dress the bird i mange år og synes de har sådan et sikkert udvalg af ting man kan have i årevis. På min julegaveønskeliste står der cardigans, og jeg tænker at en hvilken som helst af disse ville kunne peppe en hvilken som helst kjole i skabet godt op:

Altså – det betyder ikke at jeg ikke kigger længselsfuldt efter drømmekjoler, selv om jeg har hvad jeg skal bruge på den front. Vandt jeg i lotto, ville de her være første køb:

(og ja: jeg har noget med farver, særligt om vinteren, hvor jeg føler mig endnu mere trist hvis jeg tager sort tøj på)

De her kjoler er også fine:


Konkurrence: vind lige hvad du vil, fra Dress the bird.

Ja, du læste rigtigt! Vind din helt egen drømmekjole, til at gøre vinterdagene sjovere i. Eller en fin cardigan, et par røde sko, en blød vinterfrakke, en smart buksedragt eller noget andet. Der er frit valg på alle hylder!

Alt du behøver gøre er at gå ind på Dress the birds fristende hjemmeside og vælge hvad du ønsker dig allermest, og så smæk et link ind i kommentarfeltet herunder, gerne inklusiv hvilken størrelse du ønsker.

En heldig vinder trækkes d. 1-12, så præmien kan nå frem før julens hyggearrangementer.

For et ekstra lod i puljen kan man også deltage inde på min Instagram @hverdag – men det er kun et forslag.

(Visited 804 times, 1 visits today)

76 thoughts on “Vind verdens fineste vinterkjole – eller noget andet fra “Dress the bird”

 1. Jeg ønsker mig “Very Cherry: Kjole med swingskørt og trekvartærmer – navy” – nok i str. L ❤️

 2. Uhh! Det er svært at vælge, men den jeg ønsker mig allermest er kjolen med svingskørt og trekvartærmer fra Very Cherry i str M. I Bordeaux ♥️♥️♥️

 3. Jeg havde egentlig bestemt mig for denne https://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/emily-fin-morkebla-kjole-med-trekvartaermer-og-sma-hvide-prikker men så faldt jeg over den smukke kjole, du har på øverst og tror jeg, jeg bliver nødt til at gå med den i navy. Så denne her https://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/very-cherry-fairtrade-kjole-med-swingskort-og-trekvartaermer-navy i str XXL. Jeg krydser fingrene meget hårdt ?????❤️

 4. God stormende dag søde du 🙂
  Jeg er også vild med farver også især i vinterhalvåret.
  Den gule kjole du viser er også en jeg drømmer om og så er der så mange flotte både kjoler, buksedragter mv. på Dressthebird at jeg kunne købe mig fattig, dog har jeg noget med farven rød og disse super flotte sko ville jeg have øverst på min ønskeliste:
  https://dressthebird.dk/collections/sko/products/charlie-stone-shoes-rode-sko-med-t-rem-og-hael
  og jeg bruger str. 37 🙂
  Ønsker dig et smukt efterår af det der er tilbage af lune november 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *